Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IF Maple Leafs Maple Merchants
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


17e minuut.
Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon verovert de bal door een tackle van achteren. Garon probeert naar een medespeler te passen. Daoud rent richting de bal. Daoud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IF Maple Leafs - Maple Merchants 0:1

23e minuut.
Daar is Garon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ybarra met een sublieme pass. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay geeft de bal voor. Ybarra springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
IF Maple Leafs - Maple Merchants 1:1

30e minuut.
Klungelig pakt Garon de bal. Franklin is nu in balbezit. Franklin passt de bal met de wreef. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. Nesta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ortega geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferranti de bal. Ferranti passt de bal met de wreef. Daar is Ybarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Maple Leafs 42%, Maple Merchants 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Maple Leafs - Maple Merchants 1:1

59e minuut.
Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay geeft de bal voor. Franklin probeert de bal aan de voet te houden. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Hay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay begaat een overtreding. Hay krijgt een gele kaart. Ortega roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ortega kan niet meer verder spelen. Puljic komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Aunger onderschept slim de pass. Daoud is nu in balbezit. Aunger rent richting de bal. Aunger schiet op doel. Clayton maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IF Maple Leafs 53%, Maple Merchants 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IF Maple Leafs - Maple Merchants 1:1