Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tribe Portland Juniors FC
2020 352 Tactiek PJL1
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 59
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
solide Verdedigen solide


3e minuut.
Mundine geeft een lange en hoge pass. Antas heeft problemen om de bal te vangen. Goulding is nu in balbezit. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Ciolţea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Portland Juniors FC 0:1

6e minuut.
Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Perényi de bal onder controle te krijgen. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding haalt uit met een fantastische trap. Patterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Žížala bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas probeert naar een medespeler te passen. Sharp bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tribe - Portland Juniors FC 1:1

28e minuut.
Mundine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cross rent richting de bal. Cross haalt uit met een fantastische trap. Perényi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciolţea onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Žížala geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cross bereikt de bal nog maar net als eerste. Cross draait met de bal, schiet en ... Patterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Inworp. Durić komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Žížala speelt de bal door. Mundine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundine passt de bal met de wreef. Goulding rent richting de bal. Goulding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tribe 56%, Portland Juniors FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tribe - Portland Juniors FC 1:1

47e minuut.
Durić is nu in balbezit. Durić probeert naar een medespeler te passen. Cross is nu in balbezit. Cross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cross raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kaliński komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cieślarczyk geeft de bal voor. Tudecki kopt de bal weg. Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharp onderschept slim de pass. Sharp draait met de bal, schiet en ... Synek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Cieślarczyk onderschept slim de pass. Cieślarczyk geeft de bal voor. Pulower probeert de bal met de borst te controleren. Schiralli is nu in balbezit. Schiralli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Claros met een snelle inworp. Mundine rent richting de bal. Mundine geeft de bal voor. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mundine is nu in balbezit. Mundine passt de bal met de wreef. Goulding is nu in balbezit. Goulding draait met de bal, schiet en ... Patterson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tribe - Portland Juniors FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tribe 55%, Portland Juniors FC 45%.
Tribe - Portland Juniors FC 1:2