Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Moose Power Ukmerges ,,Vienybe
334 Tactiek N.4
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
65.9 gemiddelde waardering 59.8
outstanding Schieten very good
very good Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


7e minuut.
Chatzaras is nu in balbezit. Chatzaras probeert naar een medespeler te passen. Crampton is nu in balbezit. Crampton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Ukmerges ,,Vienybe 1:0

9e minuut.
Czapla geeft een hoge lob. Galgóczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton onderschept slim de pass. Crampton draait met de bal, schiet en ... Borovci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Ukmerges ,,Vienybe 2:0

13e minuut.
Chatzaras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hartinger. Chatzaras raakt geblesseerd tijdens het duel. Borodycz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Van Dyck de bal. Lenac geeft de bal voor. Crampton rent richting de bal. Crampton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Czapla is nu in balbezit. Czapla geeft een lange en hoge pass. Lenac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenac haalt uit met een fantastische trap. Borovci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Ukmerges ,,Vienybe 3:0

19e minuut.
Sobek probeert naar een medespeler te passen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis geeft een hoge lob. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Collina rent richting de bal. Collina geeft een hoge lob. Van Dyck rent richting de bal. Lenac onderschept slim de pass. Lenac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bucetti kopt de bal weg. Czapla rent richting de bal. Morantes verovert de bal door een tackle van achteren. Morantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Ukmerges ,,Vienybe 3:1

44e minuut.
Collina kopt de bal weg. Cholakov met een sublieme pass. Klungelig pakt Crampton de bal. Crampton schiet op doel. Borovci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Ukmerges ,,Vienybe 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Moose Power 46%, Ukmerges ,,Vienybe 54%.
Team Moose Power - Ukmerges ,,Vienybe 4:1

46e minuut.
Heiskala komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bucetti controleert de bal met de borst. Kanar met een sublieme pass. Collina probeert naar een medespeler te passen. Cholakov rent richting de bal. Cholakov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Chatzaras met een sublieme pass. Borodycz rent richting de bal. Borodycz geeft een hoge lob. Lenac is nu in balbezit. Lenac schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Sobek de bal. Sobek geeft een hoge lob. Bucetti kopt de bal weg. Morantes is nu in balbezit. Morantes schiet op doel. Morisco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Selling komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Patterson passt de bal met de wreef. Sobek heeft problemen om de bal te vangen. Sobek geeft een lange en hoge pass. Morantes is nu in balbezit. Morantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Moose Power - Ukmerges ,,Vienybe 4:2

81e minuut.
Hartinger verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzaras geeft de bal voor. Lenac rent richting de bal. Lenac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Van Dyck verovert de bal door een tackle van achteren. Cholakov verovert de bal door een tackle van achteren. Cholakov met een sublieme pass. Crampton rent richting de bal. Crampton schiet op doel. Borovci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Cruz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chatzaras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Collina geeft de bal voor. Lenac kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Moose Power 50%, Ukmerges ,,Vienybe 50%.
Team Moose Power - Ukmerges ,,Vienybe 4:2