Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36247
Chelsea.F.C Stamford Rangers
Ivermectin SR Tactiek Pickles 2
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
33 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.3 gemiddelde waardering 57
incredible Schieten solid
outstanding Passen very good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Lambert passt de bal in één keer door. Lah rent richting de bal. Sevin geeft de bal voor. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 1:0

4e minuut.
Turek passt de bal in één keer door. Papastratos is nu in balbezit. Papastratos geeft de bal voor. Gardiner controleert de bal met de borst. Gardiner geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Yang probeert de bal aan de voet te houden. Sevin rent richting de bal. Sevin probeert naar een medespeler te passen. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Sevin geeft een hoge lob. Kvasz is nu in balbezit. Amarugi rent richting de bal. Amarugi draait met de bal, schiet en ... Xirong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 2:0

16e minuut.
Inworp. Burton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Xirong maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Solano heeft problemen om de bal te vangen. Sevin geeft een hoge lob. Kvasz kopt de bal weg. Amarugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarugi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 3:0

22e minuut.
Amarugi passt de bal zonder na te denken. Daar is Kvasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pollák begaat een overtreding. Pollák krijgt een gele kaart. Kvasz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burton zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Amarugi rent richting de bal. Amarugi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Xirong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 4:0

24e minuut.
Kvasz rent richting de bal. Pollák onderschept slim de pass. Burton probeert naar een medespeler te passen. Amarugi rent richting de bal. Amarugi schiet op doel. Xirong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 5:0

28e minuut.
Marshalino geeft een lange en hoge pass. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz met een sublieme pass. Amarugi is nu in balbezit. Amarugi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 6:0

30e minuut.
Inworp. Gardiner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bourke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourke geeft een hoge lob. Amarugi krijgt zijn hoofd ertegen. Xirong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Xirong speelt de bal door. Marshalino kopt de bal weg. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz schiet op doel. Xirong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Lambert heeft problemen om de bal te vangen. Lambert probeert naar een medespeler te passen. Turek rent richting de bal. Turek draait met de bal, schiet en ... Stanton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 6:1

36e minuut.
Marshalino probeert naar een medespeler te passen. Amarugi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grubb. Amarugi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bourke komt bij de bal en schiet. Xirong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Amarugi is nu in balbezit. Grubb bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarugi verovert de bal door een tackle van achteren. Amarugi haalt uit met een fantastische trap. Xirong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 7:1

44e minuut.
Marshalino verovert de bal door een tackle van achteren. Marshalino geeft de bal voor. Amarugi rent richting de bal. Amarugi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea.F.C 39%, Stamford Rangers 61%.
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 8:1

48e minuut.
Sevin passt de bal met de wreef. Amarugi rent richting de bal. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Xirong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kapodistrias geeft een hoge lob. Burton geeft een hoge lob. Amarugi rent richting de bal. Amarugi draait met de bal, schiet en ... Xirong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 9:1

53e minuut.
Kapodistrias geeft de bal voor. Bourke kopt de bal weg. Gardiner rent richting de bal. Gardiner geeft een hoge lob. Kvasz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Amarugi passt de bal zonder na te denken. Kvasz is nu in balbezit. Pollák speelt de bal door. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bourke rent richting de bal. Bourke passt de bal zonder na te denken. Sevin rent richting de bal. Sevin geeft een hoge lob. Amarugi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 10:1

64e minuut.
Loubière passt de bal met de wreef. Burton is nu in balbezit. Burton geeft de bal voor. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Burton zal de hoekschop nemen. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz schiet op doel. Xirong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Gardiner geeft de bal voor. Kvasz kopt de bal weg. Klungelig pakt Lambert de bal. Amarugi is nu in balbezit. Amarugi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambert passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pollák de bal. Amarugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarugi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gardiner geeft een lange en hoge pass. Burton is nu in balbezit. Burton passt de bal zonder na te denken. Kvasz rent richting de bal. Kvasz schiet op doel. Xirong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Inworp. Bulloch komt het veld opgelopen. Peters komt het veld opgelopen. Harries komt het veld opgelopen. Marsh komt het veld opgelopen. Jayanthi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Peters neemt vlug de vrije trap. Gardiner kopt de bal weg. Grubb heeft problemen om de bal te vangen. Harries rent richting de bal. Harries schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pollák met een sublieme pass. Lah rent richting de bal. Lah passt de bal in één keer door. Turek is nu in balbezit. Turek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea.F.C 37%, Stamford Rangers 63%.
Chelsea.F.C - Stamford Rangers 10:1