Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: Achmids Soul Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 23243
Achmids Soul Tribe
hurry push Tactiek 2020 352
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
57.3 gemiddelde waardering 48.8
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen redelijk


12e minuut.
Ciolţea is nu in balbezit. Burke onderschept slim de pass. Burke met een sublieme pass. Pohl rent richting de bal. Pohl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Tribe 1:0

14e minuut.
Fernández de Villegas is nu in balbezit. Fernández de Villegas geeft een hoge lob. Inworp. Tudecki met de inworp. Kakussyan geeft een lange en hoge pass. Munn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Munn geeft de bal voor. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas geeft een hoge lob. Sharp rent richting de bal. Sharp draait met de bal, schiet en ... Munn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Perényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Patterson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Tribe 2:0

23e minuut.
Kakussyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kakussyan geeft een hoge lob. Schiralli kopt de bal weg. Žampa rent richting de bal. Žampa schiet op doel. Munn bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Kakussyan met de inworp. Tudecki geeft een lange en hoge pass. Schiralli springt en kopt de bal. Munn probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sharp rent richting de bal. Mrdak onderschept slim de pass. Mrdak speelt de bal door. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti haalt uit met een fantastische trap. Patterson bokst de bal weg.

35e minuut.
Belie geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakussyan met de inworp. Tudecki geeft een hoge lob. Schiralli springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Tribe 2:1

37e minuut.
Van Gisbergen met een sublieme pass. Ho speelt de bal door. Burke met een sublieme pass. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Burke passt de bal zonder na te denken. Van Gisbergen rent richting de bal. Van Gisbergen passt de bal zonder na te denken. Giacometti is nu in balbezit. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciolţea heeft problemen om de bal te vangen. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Tribe 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 39%, Tribe 61%.
Achmids Soul - Tribe 3:1

46e minuut.
Lane komt het veld opgelopen. Collins komt het veld opgelopen. Kemp komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Brown geeft een lange en hoge pass. Burke kopt de bal weg. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Patterson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Tribe 4:1

68e minuut.
Perényi rent richting de bal. Giacometti onderschept slim de pass. Giacometti met een sublieme pass. Pohl is nu in balbezit. Pohl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Schofield passt de bal in één keer door. Lane heeft problemen om de bal te vangen. Szczuka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczuka krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Collins passt de bal met de wreef. Lane is nu in balbezit. Cieślarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lane wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

79e minuut.
Mrdak passt de bal zonder na te denken. Schofield is nu in balbezit. Schofield passt de bal zonder na te denken. Burke is nu in balbezit. Burke draait met de bal, schiet en ... Patterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Szczuka passt de bal met de wreef. Lane is nu in balbezit. Lane geeft de bal voor. Pohl is nu in balbezit. Pohl draait met de bal, schiet en ... Patterson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Fernández de Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández de Villegas geeft de bal voor. Giacometti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacometti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Achmids Soul - Tribe 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Achmids Soul 39%, Tribe 61%.
Achmids Soul - Tribe 5:1