Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-28 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: UKMERGE
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43839
Ukmerges ,,Vienybe The Comets
N.4 Tactiek Armageddon
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
58.7 gemiddelde waardering 66.8
very good Schieten incredible
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Krushkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Renaud de bal. Renaud passt de bal zonder na te denken. Daar is Greenwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Greenwood schiet op doel. Borovci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ballesteros met een snelle inworp. Stefanutto speelt de bal door. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud draait met de bal, schiet en ... Van Dyck onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - The Comets 0:1

11e minuut.
Krushkov met een sublieme pass. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal met de wreef. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - The Comets 0:2

14e minuut.
Krushkov passt de bal met de wreef. Renaud is nu in balbezit. Hartinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hartinger krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Krushkov speelt de bal door. Renaud rent richting de bal. Hartinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hartinger is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

20e minuut.
Scuderi probeert de bal met de borst te controleren. Scuderi speelt de bal door. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud geeft een lange en hoge pass. Greenwood springt en kopt de bal. Borovci bokst de bal weg.

21e minuut.
Patterson probeert naar een medespeler te passen. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanutto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stefanutto krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Krushkov met een sublieme pass. Renaud heeft problemen om de bal te vangen. Renaud speelt de bal door. Greenwood rent richting de bal. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Greenwood rent richting de bal. Greenwood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - The Comets 0:3

25e minuut.
Ballesteros heeft problemen om de bal te vangen. Krushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov probeert naar een medespeler te passen. Greenwood rent richting de bal. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van Dyck rent richting de bal. Van Dyck geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leijer met een snelle inworp. Scuderi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cruz de bal. Greenwood rent richting de bal. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Leijer passt de bal met de wreef. Scuderi met een sublieme pass. Leijer rent richting de bal. Leijer geeft de bal voor. Greenwood springt en kopt de bal. Borovci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Leijer onderschept slim de pass. Leijer passt de bal zonder na te denken. Crampton is nu in balbezit. Crampton draait met de bal, schiet en ... Borovci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - The Comets 0:4

38e minuut.
Krushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov speelt de bal door. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. Borovci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - The Comets 0:5

42e minuut.
Filip onderschept slim de pass. Inworp. Sobek met een snelle inworp. Bucetti geeft een lange en hoge pass. Morantes springt en kopt de bal. Ponting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Renaud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krushkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krushkov passt de bal in één keer door. Renaud geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukmerges ,,Vienybe 59%, The Comets 41%.
Ukmerges ,,Vienybe - The Comets 0:5

46e minuut.
Heiskala komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gillard probeert naar een medespeler te passen. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud passt de bal in één keer door. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Krushkov verovert de bal door een tackle van achteren. Krushkov met een sublieme pass. Renaud is nu in balbezit. Renaud geeft de bal voor. Crampton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - The Comets 0:6

60e minuut.
Buitenspel voor Renaud. Goede buitenspelval van de verdediging. Panopoulos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Renaud raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van Rijn komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Panopoulos stond buitenspel. Galgóczy neemt vlug de vrije trap. Morantes kopt de bal weg. Bucetti rent richting de bal. Bucetti haalt uit met een fantastische trap. Ponting probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
van Rijn speelt de bal door. Krushkov rent richting de bal. Krushkov probeert naar een medespeler te passen. Greenwood rent richting de bal. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. van Rijn stond buitenspel. Selling komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gillard kopt de bal weg. Krushkov speelt de bal door. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood haalt uit met een fantastische trap. Borovci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Tima komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Krushkov probeert naar een medespeler te passen. van Rijn met een sublieme pass. Tima bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijer geeft een lange en hoge pass. Panopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Leijer is nu in balbezit. Leijer met een sublieme pass. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi geeft de bal voor. Greenwood springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Krushkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gillard geeft de bal voor. Greenwood rent richting de bal. Greenwood haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ukmerges ,,Vienybe - The Comets 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ukmerges ,,Vienybe 68%, The Comets 32%.
Ukmerges ,,Vienybe - The Comets 0:7