Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 11:29
  • Competitiewedstrijd: A-League
  • Stadion: The Comets Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29945
The Comets Ukmerges ,,Vienybe
Armageddon Tactiek N.4
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 0
66.3 gemiddelde waardering 58.4
incredible Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


9e minuut.
Leijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijer geeft de bal voor. Van Dyck kopt de bal weg. Greenwood rent richting de bal. Greenwood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Scuderi rent richting de bal. Scuderi geeft een hoge lob. Leijer is nu in balbezit. Leijer passt de bal in één keer door. Greenwood rent richting de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bucetti rent richting de bal. McLaren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucetti verovert de bal door een tackle van achteren. Bucetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Ukmerges ,,Vienybe 0:1

19e minuut.
Filip geeft een hoge lob. Francis kopt de bal weg. Morantes rent richting de bal. Morantes haalt uit met een fantastische trap. Ponting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Ukmerges ,,Vienybe 0:2

24e minuut.
Patterson speelt de bal door. Dobrić speelt de bal door. Filip onderschept slim de pass. Sobek is nu in balbezit. Sobek schiet op doel. Ponting bokst de bal weg. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Ukmerges ,,Vienybe 0:3

28e minuut.
Scuderi passt de bal in één keer door. Leijer rent richting de bal. Leijer probeert naar een medespeler te passen. Greenwood rent richting de bal. Greenwood schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Panopoulos is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Rijn neemt de hoekschop. Greenwood krijgt zijn hoofd ertegen. Borovci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Ukmerges ,,Vienybe 1:3

36e minuut.
Leijer rent richting de bal. Leijer met een sublieme pass. Greenwood is nu in balbezit. Greenwood schiet op doel. Borovci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Dobrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz rent richting de bal. Greenwood verovert de bal door een tackle van achteren. Greenwood draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Van Dyck de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Ukmerges ,,Vienybe 2:3

44e minuut.
Bucetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson passt de bal zonder na te denken. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Comets 46%, Ukmerges ,,Vienybe 54%.
The Comets - Ukmerges ,,Vienybe 2:3

46e minuut.
Crampton komt het veld opgelopen. Heiskala komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson is nu in balbezit. Patterson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ballesteros komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bucetti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Flatt komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Francis met een snelle inworp. Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morantes schiet op doel. Ponting probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Ukmerges ,,Vienybe 2:4

72e minuut.
Ang met een snelle inworp. Stefanutto rent richting de bal. Stefanutto geeft de bal voor. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Ballesteros controleert de bal met de borst. van Rijn onderschept slim de pass. van Rijn geeft een lange en hoge pass. Panopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. van Rijn begaat een overtreding. Ballesteros raakt geblesseerd tijdens het duel. Patterson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis geeft een lange en hoge pass. Flatt springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Leijer rent richting de bal. Leijer probeert naar een medespeler te passen. Crampton is nu in balbezit. Crampton draait met de bal, schiet en ... Borovci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Comets - Ukmerges ,,Vienybe 3:4

87e minuut.
Inworp. Ballesteros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scuderi met een sublieme pass. Crampton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton schiet op doel. Borovci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Krushkov heeft problemen om de bal te vangen. Krushkov met een sublieme pass. Scuderi rent richting de bal. Scuderi geeft een hoge lob. Panopoulos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Comets 46%, Ukmerges ,,Vienybe 54%.
The Comets - Ukmerges ,,Vienybe 3:4