Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Town FC Mypolonga Tigers
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 27.5
average Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen poor


12e minuut.
Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Rose onderschept slim de pass. Bonetig is nu in balbezit. Rose onderschept slim de pass. Rose geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kohler is nu in balbezit. Kohler geeft de bal voor. Inworp. Ang met een snelle inworp. Willetts geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kohler rent richting de bal. Kohler geeft een lange en hoge pass. Bonetig heeft problemen om de bal te vangen. Mundy rent richting de bal. Mundy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Bonetig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mundy met de inworp. Bożeszkowski rent richting de bal. Bożeszkowski schiet op doel. Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. Stark verovert de bal door een tackle van achteren. Stark met een sublieme pass. Bożeszkowski is nu in balbezit. Bożeszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - Mypolonga Tigers 1:0

32e minuut.
Kohler geeft de bal voor. Ponting kopt de bal weg. Daar is Barton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Willetts speelt de bal door. Ang geeft de bal voor. Schofield bokst de bal weg.

35e minuut.
Mundy met een snelle inworp. Rose is nu in balbezit. Willetts begaat een overtreding. Willetts krijgt een gele kaart. Rose raakt geblesseerd tijdens het duel. Rose zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Mundy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bird de bal. Cole rent richting de bal. Cole schiet op doel. Kobayashi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Town FC 35%, Mypolonga Tigers 65%.
Funky Town FC - Mypolonga Tigers 1:0

46e minuut.
Jenkins passt de bal met de wreef. Bird rent richting de bal. Bird met een sublieme pass. Willetts bereikt de bal nog maar net als eerste. Willetts schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Barton is nu in balbezit. Willetts onderschept slim de pass. Willetts passt de bal zonder na te denken. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Raković geeft een lange en hoge pass. Stark is nu in balbezit. Bonetig rent richting de bal. Stark onderschept slim de pass. Stark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rose kopt de bal weg. Bożeszkowski rent richting de bal. Bożeszkowski probeert naar een medespeler te passen. Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Willetts rent richting de bal. Barton is nu in balbezit. Willetts speelt de bal door. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cole raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Woodenberg komt het veld opgelopen.

71e minuut.
McPharlin geeft een lange en hoge pass. Rose heeft problemen om de bal te vangen. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang draait met de bal, schiet en ... Schofield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Town FC 49%, Mypolonga Tigers 51%.
Funky Town FC - Mypolonga Tigers 1:0