Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Town FC cisco spurs
Attack Tactiek exp2
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 52.3
weak Schieten excellent
average Passen good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Raković geeft de bal voor. Inworp. Blute met een snelle inworp. Piwoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwoński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Schofield trapt de bal weg. Bazin kopt de bal weg. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Caceras rent richting de bal. Money rent richting de bal. Caceras onderschept slim de pass. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - cisco spurs 0:1

6e minuut.
Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras verovert de bal door een tackle van achteren. Raković bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras onderschept slim de pass. Caceras geeft een hoge lob. Paal!

7e minuut.
Langdon kopt de bal weg. Ngatai rent richting de bal. Ngatai passt de bal met de wreef. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Rose kan de bal niet met de borst controleren. Ngatai met een sublieme pass. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ... Schofield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - cisco spurs 0:2

11e minuut.
Blute bereikt de bal nog maar net als eerste. Blute geeft een hoge lob. Raković rent richting de bal. Caceras verovert de bal door een tackle van achteren. Caceras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - cisco spurs 0:3

16e minuut.
Caceras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blute rent richting de bal. Blute probeert naar een medespeler te passen. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Blute passt de bal zonder na te denken. Langdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon geeft een hoge lob. Caceras rent richting de bal. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Cunningham geeft een lange en hoge pass. Inworp. Langdon met de inworp. Bazin rent richting de bal. Bazin geeft een hoge lob. Schofield probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Caceras is nu in balbezit. Money begaat een overtreding. Caceras raakt geblesseerd tijdens het duel. Bazin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caceras krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bazin is nu in balbezit. Mundy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bazin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mundy met een sublieme pass. Di Muniro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caceras rent richting de bal. Caceras schiet op doel. Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Ngatai onderschept slim de pass. Ngatai met een sublieme pass. Daar is Caceras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caceras draait met de bal, schiet en ... Schofield probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - cisco spurs 0:4

38e minuut.
Caceras onderschept slim de pass. Caceras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cunningham de bal. Ngatai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ... Schofield probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Cunningham geeft de bal voor. Langdon met een sublieme pass. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Schofield werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - cisco spurs 0:5

45e minuut.
Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngatai onderschept slim de pass. Ngatai met een sublieme pass. Caceras is nu in balbezit. Caceras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Town FC 81%, cisco spurs 19%.
Funky Town FC - cisco spurs 0:5

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langdon met de inworp. Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bazin rent richting de bal. Bazin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Money de bal onder controle te krijgen. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - cisco spurs 0:6

67e minuut.
Bazin probeert naar een medespeler te passen. Caceras is nu in balbezit. Ngatai is nu in balbezit. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ngatai met een sublieme pass. Raković rent richting de bal. Caceras onderschept slim de pass. Caceras schiet op doel. Schofield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Town FC - cisco spurs 0:7

71e minuut.
Raković geeft een lange en hoge pass. Bazin is nu in balbezit. Langdon probeert naar een medespeler te passen. Caceras is nu in balbezit. Caceras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Langdon de bal. Langdon geeft de bal voor. Raković kopt de bal weg. Ngatai rent richting de bal. Ngatai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Blute met een snelle inworp. Barton rent richting de bal. Piwoński verovert de bal door een tackle van achteren. Piwoński geeft een lange en hoge pass. Caceras springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schofield met een harde bal richting middenveld. Bazin kopt de bal weg. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Schofield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Town FC 79%, cisco spurs 21%.
Funky Town FC - cisco spurs 0:7