Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ScytheFC Flaming Galahs FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholson verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholson speelt de bal door. Veart rent richting de bal. Veart draait met de bal, schiet en ... Franker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Zhang speelt de bal door. Nicholson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paulson. Paulson krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vrkic bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien verovert de bal door een tackle van achteren. Arnold verovert de bal door een tackle van achteren. Vrkic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrkic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Chang probeert naar een medespeler te passen. Nicholson rent richting de bal. Nicholson speelt de bal door. Daar is Veart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veart draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tunbridge passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zhang de bal. Zhang met een sublieme pass. Veart bereikt de bal nog maar net als eerste. Veart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Veart kopt de bal weg. Tunbridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunbridge passt de bal met de wreef. Wilkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
O`Brien geeft de bal voor. Hrehoresin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrehoresin passt de bal met de wreef. Vrkic rent richting de bal. Vrkic draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Franker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScytheFC 48%, Flaming Galahs FC 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ScytheFC - Flaming Galahs FC 0:0

56e minuut.
Vrkic rent richting de bal. O`Brien verovert de bal door een tackle van achteren. O`Brien geeft de bal voor. Wilkin probeert de bal met de borst te controleren. Wilkin draait met de bal, schiet en ... Nicole verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Tunbridge is nu in balbezit. Tunbridge met een sublieme pass. Maloney probeert naar een medespeler te passen. Wilkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
O`Brien is nu in balbezit. Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Chang probeert naar een medespeler te passen. Vrkic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrkic schiet op doel. Franker bokst de bal weg.

68e minuut.
Paulson kan de bal niet met de borst controleren. Paulson geeft de bal voor. Jackson kopt de bal weg. Wilkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ScytheFC 36%, Flaming Galahs FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ScytheFC - Flaming Galahs FC 0:0