Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mypolonga Tigers cisco spurs
Normal Tactiek exp2
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 46.7
zwak Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Slater geeft een lange en hoge pass. Langdon kopt de bal weg. Daar is Towers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caceras rent richting de bal. Caceras schiet op doel. Kobayashi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater probeert naar een medespeler te passen. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ... Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:1

8e minuut.
Ng geeft een lange en hoge pass. Bozkurt kopt de bal weg. Daar is Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanco geeft een hoge lob. Caceras krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Slater krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Ng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:2

16e minuut.
Huyghe onderschept slim de pass. Willetts schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Huyghe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bozkurt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caceras heeft problemen om de bal te vangen. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras onderschept slim de pass. Caceras schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:3

21e minuut.
Slater rent richting de bal. Slater passt de bal in één keer door. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:4

23e minuut.
Szalacsi passt de bal met de wreef. Langdon probeert naar een medespeler te passen. Slater is nu in balbezit. Caceras is nu in balbezit. Caceras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:5

24e minuut.
Willetts heeft problemen om de bal te vangen. Towers is nu in balbezit. Caceras verovert de bal door een tackle van achteren. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:6

32e minuut.
Szalacsi probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal met de wreef. Slater is nu in balbezit. Slater passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caceras is nu in balbezit. Caceras schiet op doel. Kobayashi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mypolonga Tigers 71%, cisco spurs 29%.
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:6

48e minuut.
Slater rent richting de bal. Slater passt de bal zonder na te denken. Caceras rent richting de bal. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:7

51e minuut.
Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras probeert naar een medespeler te passen. Slater rent richting de bal. Slater draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:8

52e minuut.
Willetts rent richting de bal. Caceras verovert de bal door een tackle van achteren. Ponting rent richting de bal. Caceras verovert de bal door een tackle van achteren. Caceras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ng geeft een lange en hoge pass. Ingall controleert de bal met de borst. Ang begaat een overtreding. Ang krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Klungelig pakt Ng de bal. Bird bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Slater geeft de bal voor. Caceras krijgt zijn hoofd ertegen. Kobayashi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Bonetig geeft een lange en hoge pass. Caceras probeert naar een medespeler te passen. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Langdon speelt de bal door. Daar is Slater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slater passt de bal in één keer door. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Willetts kopt de bal weg. Huyghe is nu in balbezit. Huyghe geeft een lange en hoge pass. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Slater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Slater schiet op doel. Kobayashi bokst de bal weg.

65e minuut.
Langdon speelt de bal door. Blanco rent richting de bal. Blanco passt de bal zonder na te denken. Slater is nu in balbezit. Slater schiet op doel. Kobayashi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:9

66e minuut.
Bonetig is nu in balbezit. Langdon verovert de bal door een tackle van achteren. Langdon met een sublieme pass. Caceras is nu in balbezit. Caceras schiet op doel. Kobayashi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:10

68e minuut.
Caceras rent richting de bal. Caceras passt de bal met de wreef. Daar is Slater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slater schiet op doel. Kobayashi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:11

70e minuut.
Bird is nu in balbezit. Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal zonder na te denken. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bird de bal onder controle te krijgen. Caceras rent richting de bal. Caceras schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Bird de bal. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater speelt de bal door. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Ng de bal. Slater met een sublieme pass. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:12

74e minuut.
Willetts rent richting de bal. Willetts passt de bal met de wreef. Ang is nu in balbezit. Caceras verovert de bal door een tackle van achteren. Caceras geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ingall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langdon rent richting de bal. Langdon met een sublieme pass. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Slater rent richting de bal. Slater passt de bal in één keer door. Caceras is nu in balbezit. Caceras schiet op doel. De bal raakt de paal. Kobayashi bokst de bal weg.

83e minuut.
Huyghe kopt de bal weg. Towers bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Slater zijn tegenspeler op de grond. Slater krijgt een gele kaart. Towers roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Towers kan niet meer verder spelen. Reynolds komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Ponting bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Blanco geeft een lange en hoge pass. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:13

89e minuut.
Reynolds rent richting de bal. Slater onderschept slim de pass. Slater met een sublieme pass. Caceras rent richting de bal. Caceras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mypolonga Tigers 78%, cisco spurs 22%.
Mypolonga Tigers - cisco spurs 0:13