Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cisco spurs ScytheFC
exp2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 22.1
formidable Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Langdon met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal zonder na te denken. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 1:0

8e minuut.
Slater rent richting de bal. Slater speelt de bal door. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Nicole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 2:0

8e minuut.
Veart passt de bal met de wreef. Chang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Nicole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 3:0

11e minuut.
Langdon speelt de bal door. Slater rent richting de bal. Slater passt de bal zonder na te denken. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 4:0

12e minuut.
Slater speelt de bal door. Klungelig pakt Langdon de bal. Langdon speelt de bal door. Caceras heeft problemen om de bal te vangen. Caceras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szalacsi geeft een lange en hoge pass. Slater kopt de bal weg. Daar is Bocquee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Bazin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin geeft een hoge lob. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Nicholson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazin verovert de bal door een tackle van achteren. Bazin met een sublieme pass. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Slater probeert naar een medespeler te passen. Caceras rent richting de bal. Caceras schiet op doel. Nicole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 5:0

27e minuut.
Szalacsi onderschept slim de pass. Szalacsi met een sublieme pass. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ... Nicole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 6:0

30e minuut.
Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater passt de bal in één keer door. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Nicole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 7:0

32e minuut.
Nicole met een harde bal richting middenveld. Langdon kopt de bal weg. Slater met een sublieme pass. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Santalab passt de bal zonder na te denken. O`Neill rent richting de bal. O`Neill speelt de bal door. Caceras heeft problemen om de bal te vangen. Caceras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Langdon kopt de bal weg. Slater heeft problemen om de bal te vangen. Slater probeert naar een medespeler te passen. Caceras is nu in balbezit. Caceras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Bocquee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caceras rent richting de bal. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 8:0

40e minuut.
Slater met een sublieme pass. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocquee rent richting de bal. Caceras verovert de bal door een tackle van achteren. Caceras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 9:0

42e minuut.
Szalacsi geeft de bal voor. Slater kopt de bal weg. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Nicole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 10:0

45e minuut.
Langdon kopt de bal weg. Caceras controleert de bal met de borst. Slater rent richting de bal. Slater draait met de bal, schiet en ... Nicole probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cisco spurs 26%, ScytheFC 74%.
cisco spurs - ScytheFC 11:0

52e minuut.
Santalab rent richting de bal. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Slater met een sublieme pass. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco geeft een hoge lob. Slater rent richting de bal. Slater draait met de bal, schiet en ... Nicole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 12:0

59e minuut.
Slater rent richting de bal. Slater passt de bal zonder na te denken. Caceras is nu in balbezit. Slater is nu in balbezit. Slater draait met de bal, schiet en ... Nicole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Huyghe rent richting de bal. Huyghe probeert naar een medespeler te passen. Slater speelt de bal door. Caceras rent richting de bal. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Nicole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 13:0

63e minuut.
Bazin geeft een lange en hoge pass. Boumnijel bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumnijel geeft een hoge lob. Slater heeft problemen om de bal te vangen. Slater schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Slater passt de bal met de wreef. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bocquee de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 14:0

73e minuut.
Daar is Santalab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dixon speelt de bal door. Slater is nu in balbezit. Caceras rent richting de bal. Caceras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Veart is nu in balbezit. Szalacsi onderschept slim de pass. Szalacsi met een sublieme pass. Slater is nu in balbezit. Slater haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 15:0

78e minuut.
Szalacsi passt de bal in één keer door. Langdon rent richting de bal. Langdon geeft de bal voor. Caceras is nu in balbezit. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Nicole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 16:0

80e minuut.
Santalab rent richting de bal. Santalab met een sublieme pass. Chang bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras verovert de bal door een tackle van achteren. Caceras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Slater rent richting de bal. Slater schiet op doel. Nicole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 17:0

82e minuut.
Speky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caceras de bal. Slater is nu in balbezit. Slater haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 18:0

85e minuut.
Slater speelt de bal door. Daar is Bocquee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caceras onderschept slim de pass. Caceras schiet op doel. Nicole werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 19:0

88e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. Blanco speelt de bal door. Caceras rent richting de bal. Caceras schiet op doel. Nicole maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cisco spurs - ScytheFC 20:0

90e minuut.
Bazin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass. Slater kopt de bal weg. Caceras heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cisco spurs 22%, ScytheFC 78%.
cisco spurs - ScytheFC 20:0