Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flaming Galahs FC Fiery Panthers
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Adkins onderschept slim de pass. Adkins probeert naar een medespeler te passen. Tunbridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrop onderschept slim de pass. Harrop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Ibbotson is nu in balbezit. Paulson verovert de bal door een tackle van achteren. Paulson geeft een hoge lob. Wilkin heeft problemen om de bal te vangen. Wilkin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Galahs FC - Fiery Panthers 1:0

30e minuut.
Paulson geeft een hoge lob. Wilkin rent richting de bal. Coulthard is nu in balbezit. Wilkin verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Galahs FC - Fiery Panthers 2:0

42e minuut.
Salapasidis passt de bal in één keer door. Howard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paulson. Paulson krijgt een gele kaart. Howard raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaming Galahs FC 69%, Fiery Panthers 31%.
Flaming Galahs FC - Fiery Panthers 2:0

55e minuut.
Matthews probeert de bal aan de voet te houden. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wilkin de bal. Wilkin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flaming Galahs FC - Fiery Panthers 3:0

58e minuut.
O`Brien kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibbotson met een snelle inworp. Salapasidis kan de bal niet met de borst controleren. Salapasidis geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Matthews passt de bal zonder na te denken. Harrop rent richting de bal. Harrop probeert naar een medespeler te passen. Cloete bereikt de bal nog maar net als eerste. Cloete geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Heffernan geeft een hoge lob. Ibbotson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sandilands de bal onder controle te krijgen. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flaming Galahs FC 71%, Fiery Panthers 29%.
Flaming Galahs FC - Fiery Panthers 3:0