Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 11:29
  • Competitiewedstrijd: League II.01
  • Stadion: Jasczyk Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
Jasczyk cisco spurs
Normal Tactiek exp2
36% Balbezit 64%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 44.9
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Cook geeft een hoge lob. Huyghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Huyghe speelt de bal door. Slater rent richting de bal. Slater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - cisco spurs 0:1

4e minuut.
Laybutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras onderschept slim de pass. Slater rent richting de bal. Daar is Caceras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caceras draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - cisco spurs 0:2

6e minuut.
Frahm probeert naar een medespeler te passen. Langdon speelt de bal door. Caceras speelt de bal door. Slater is nu in balbezit. Slater haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Fyfe rent richting de bal. Szalacsi onderschept slim de pass. Szalacsi passt de bal zonder na te denken. Slater is nu in balbezit. Slater haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Caceras is nu in balbezit. Caceras passt de bal in één keer door. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater haalt uit met een fantastische trap. Chipperfield werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - cisco spurs 0:3

14e minuut.
Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook onderschept slim de pass. Slater verovert de bal door een tackle van achteren. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - cisco spurs 0:4

16e minuut.
Langdon rent richting de bal. Kisnorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Langdon onderschept slim de pass. Langdon geeft de bal voor. Slater springt en kopt de bal. Chipperfield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lewis heeft problemen om de bal te vangen. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langdon met een snelle inworp. Huyghe is nu in balbezit. Huyghe geeft een hoge lob. Chipperfield maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - cisco spurs 0:5

26e minuut.
Slater met een sublieme pass. Caceras rent richting de bal. Caceras draait met de bal, schiet en ... Cook probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - cisco spurs 0:6

29e minuut.
Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis verovert de bal door een tackle van achteren. Lewis geeft een hoge lob. Daar is Szalacsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalacsi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een hoge lob. Inworp. Langdon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huyghe geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Slater met een sublieme pass. Cook is nu in balbezit. Caceras onderschept slim de pass. Caceras draait met de bal, schiet en ... Chipperfield werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - cisco spurs 0:7

41e minuut.
Laybutt heeft problemen om de bal te vangen. Laybutt met een sublieme pass. Sharpley bereikt de bal nog maar net als eerste. Slater onderschept slim de pass. Slater schiet op doel. Chipperfield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Huyghe kopt de bal weg. Langdon is nu in balbezit. Langdon geeft de bal voor. Slater rent richting de bal. Slater draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - cisco spurs 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jasczyk 73%, cisco spurs 27%.
Jasczyk - cisco spurs 0:8

62e minuut.
Speky speelt de bal door. Vangelovski met een sublieme pass. Cook heeft problemen om de bal te vangen. Slater onderschept slim de pass. Slater draait met de bal, schiet en ... Chipperfield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Caceras de bal. Kisnorbo probeert naar een medespeler te passen. Caceras speelt de bal door. Slater is nu in balbezit. Slater draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
O`Brien rent richting de bal. Huyghe probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Slater de bal. Caceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Caceras haalt uit met een fantastische trap. Chipperfield probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jasczyk - cisco spurs 0:9

74e minuut.
Slater met een sublieme pass. Caceras rent richting de bal. Cook is nu in balbezit. Caceras verovert de bal door een tackle van achteren. Caceras haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Kisnorbo rent richting de bal. Caceras onderschept slim de pass. Caceras met een sublieme pass. Slater is nu in balbezit. Slater haalt uit met een fantastische trap. Chipperfield bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jasczyk 72%, cisco spurs 28%.
Jasczyk - cisco spurs 0:9