Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hooman Beans Jasczyk
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Perosh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hawkins komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Weatford probeert naar een medespeler te passen. Mahony rent richting de bal. Mahony passt de bal zonder na te denken. Coleman rent richting de bal. Coleman schiet op doel. Chipperfield bokst de bal weg.

27e minuut.
Fyfe verovert de bal door een tackle van achteren. Weatford rent richting de bal. Sharpley schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sharpley krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Wirrpanda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Coleman de bal. Sharpley bereikt de bal nog maar net als eerste. Coleman verovert de bal door een tackle van achteren. Coleman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Srhoj de bal onder controle te krijgen. Kisnorbo probeert naar een medespeler te passen. Mooney is nu in balbezit. Mooney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - Jasczyk 0:1

35e minuut.
Markovski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delgado. Markovski raakt geblesseerd tijdens het duel. Markovski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coleman kopt de bal weg. Wirrpanda rent richting de bal. Wirrpanda haalt uit met een fantastische trap. Chipperfield kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooman Beans 55%, Jasczyk 45%.
Hooman Beans - Jasczyk 0:1

48e minuut.
Weatford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morley speelt de bal door. Mooney rent richting de bal. Mooney haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hoang de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Newcombe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Hawkins passt de bal zonder na te denken. Kisnorbo rent richting de bal. Kisnorbo passt de bal in één keer door. Mooney rent richting de bal. Mooney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - Jasczyk 0:2

58e minuut.
Coleman met een sublieme pass. Klungelig pakt Wirrpanda de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mooney. Mooney krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Day probeert de bal met de borst te controleren. Murray probeert naar een medespeler te passen. Fyfe heeft problemen om de bal te vangen. Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hooman Beans - Jasczyk 0:3

73e minuut.
Klungelig pakt Sharpley de bal. Mahony verovert de bal door een tackle van achteren. Mahony probeert naar een medespeler te passen. Coleman rent richting de bal. Coleman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Day bereikt de bal nog maar net als eerste. Weatford rent richting de bal. Sharpley is nu in balbezit. Weatford verovert de bal door een tackle van achteren. Weatford geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hooman Beans 61%, Jasczyk 39%.
Hooman Beans - Jasczyk 0:3