Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastlakes United Mypolonga Tigers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Hoang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Franklin met de inworp. Eagleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Eagleton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ponting verovert de bal door een tackle van achteren. Ponting met een sublieme pass. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Willetts is nu in balbezit. Willetts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - Mypolonga Tigers 0:1

8e minuut.
Franklin rent richting de bal. Franklin geeft een lange en hoge pass. Ielati rent richting de bal. Scuderi rent richting de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Eagleton rent richting de bal. Ponting onderschept slim de pass. Ponting probeert naar een medespeler te passen. Jenkins rent richting de bal. Jenkins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - Mypolonga Tigers 0:2

11e minuut.
Ielati probeert naar een medespeler te passen. Franklin rent richting de bal. Franklin geeft de bal voor. Scuderi rent richting de bal. Scuderi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Burgoyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoyne met een sublieme pass. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins haalt uit met een fantastische trap. Theoklitos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - Mypolonga Tigers 0:3

24e minuut.
Eagleton passt de bal zonder na te denken. Wilkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderi haalt uit met een fantastische trap. Kobayashi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - Mypolonga Tigers 1:3

32e minuut.
Ponting rent richting de bal. Eagleton is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponting. Ponting krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Towers geeft een lange en hoge pass. McCloughan heeft problemen om de bal te vangen. Jenkins rent richting de bal. Jenkins schiet op doel. Theoklitos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - Mypolonga Tigers 1:4

38e minuut.
Ang is nu in balbezit. Ang geeft een hoge lob. Burgoyne met een sublieme pass. Willetts bereikt de bal nog maar net als eerste. Willetts haalt uit met een fantastische trap. Theoklitos bokst de bal weg. Stergiopoulos geeft een hoge lob. Bird probeert de bal met de borst te controleren. Mathers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mathers krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastlakes United 54%, Mypolonga Tigers 46%.
Eastlakes United - Mypolonga Tigers 1:4

53e minuut.
McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. Jenkins onderschept slim de pass. Edwards is nu in balbezit. Willetts verovert de bal door een tackle van achteren. Willetts schiet op doel. Theoklitos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Lopez probeert naar een medespeler te passen. Jenkins is nu in balbezit. Jenkins met een sublieme pass. Willetts is nu in balbezit. Willetts schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Klungelig pakt Ponting de bal. Ponting met een sublieme pass. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Willetts bereikt de bal nog maar net als eerste. Willetts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lopez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wilkin de bal. Scuderi rent richting de bal. Scuderi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - Mypolonga Tigers 2:4

84e minuut.
Jenkins met een sublieme pass. Klungelig pakt Ang de bal. Ang passt de bal in één keer door. Willetts is nu in balbezit. Willetts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastlakes United 46%, Mypolonga Tigers 54%.
Eastlakes United - Mypolonga Tigers 2:4