Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastlakes United Funky Town FC
Normal Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 34.9
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barton met de inworp. McPharlin bereikt de bal nog maar net als eerste. McPharlin geeft een hoge lob. Mundy kopt de bal weg. Theoklitos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Bożeszkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt McCloughan de bal. Cole rent richting de bal. Stark rent richting de bal. Stark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Goodwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eagleton onderschept slim de pass. Eagleton met een sublieme pass. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Raković de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Goodwin passt de bal met de wreef. Daar is Bożeszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożeszkowski passt de bal zonder na te denken. Stark rent richting de bal. Stark draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Edwards rent richting de bal. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Barton met de inworp. McPharlin geeft de bal voor. Theoklitos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - Funky Town FC 0:1

22e minuut.
Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohler verovert de bal door een tackle van achteren. Eagleton rent richting de bal. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bożeszkowski passt de bal zonder na te denken. Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Eagleton onderschept slim de pass. Eagleton speelt de bal door. Barton probeert naar een medespeler te passen. Stark is nu in balbezit. Stark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - Funky Town FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastlakes United 68%, Funky Town FC 32%.
Eastlakes United - Funky Town FC 0:2

53e minuut.
McPharlin met een snelle inworp. Barton rent richting de bal. Barton geeft een lange en hoge pass. Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - Funky Town FC 0:3

56e minuut.
Goodwin rent richting de bal. Goodwin geeft een lange en hoge pass. McCallum bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożeszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bożeszkowski speelt de bal door. Theoklitos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastlakes United - Funky Town FC 0:4

59e minuut.
Barton verovert de bal door een tackle van achteren. Bożeszkowski is nu in balbezit. Bożeszkowski passt de bal met de wreef. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Barton met een sublieme pass. Goodwin rent richting de bal. Goodwin speelt de bal door. Stark rent richting de bal. Stark draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mundy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ielati. Mundy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goodwin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Theoklitos met een sublieme pass. Money rent richting de bal. Money geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
McCallum kopt de bal weg. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards geeft de bal voor. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Cole de bal. Cole probeert naar een medespeler te passen. Bożeszkowski rent richting de bal. Bożeszkowski haalt uit met een fantastische trap. Stark probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastlakes United 66%, Funky Town FC 34%.
Eastlakes United - Funky Town FC 0:4