Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infamous Power United Cats
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Bate rent richting de bal. Bate geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. White zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klee geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heffernan met een snelle inworp. Dastey speelt de bal door. Zhang rent richting de bal. Zhang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Da Costa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voice met de inworp. Whalan is nu in balbezit. Whalan haalt uit met een fantastische trap. Langdon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Whalan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Veart komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Silvagni neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Power - United Cats 1:0

20e minuut.
Colosimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colosimo speelt de bal door. Onoforo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salapasidis is nu in balbezit. Salapasidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Blake heeft problemen om de bal te vangen. Klee bereikt de bal nog maar net als eerste. Klee passt de bal in één keer door. Zhang is nu in balbezit. Zhang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Lowe rent richting de bal. Lowe passt de bal zonder na te denken. Klee heeft problemen om de bal te vangen. Klee draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kirkpatrick de bal onder controle te krijgen. Friend probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Cooper speelt de bal door. Onoforo is nu in balbezit. Onoforo probeert naar een medespeler te passen. Zhang is nu in balbezit. Zhang draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Power 56%, United Cats 44%.
Infamous Power - United Cats 1:0

73e minuut.
Silvagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvagni onderschept slim de pass. Silvagni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Power - United Cats 2:0

82e minuut.
Klungelig pakt Zhang de bal. Kirkpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkpatrick speelt de bal door. Silvagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvagni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Infamous Power - United Cats 3:0

87e minuut.
Lowe heeft problemen om de bal te vangen. Lowe probeert naar een medespeler te passen. Zhang rent richting de bal. Klee is nu in balbezit. Klee haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infamous Power 57%, United Cats 43%.
Infamous Power - United Cats 3:0