Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Knights IK Moniker
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Clark geeft de bal voor. Klungelig pakt Slager de bal. Slager met een sublieme pass. Daar is Lazaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazaridis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
McDonald onderschept slim de pass. McDonald probeert naar een medespeler te passen. Gardiner rent richting de bal. Gardiner schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bourke de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Watson kopt de bal weg. Klungelig pakt Slager de bal. Wimbridge is nu in balbezit. Gardiner onderschept slim de pass. Gardiner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Doyle geeft een hoge lob. Nguyen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bate bereikt de bal nog maar net als eerste. Bate schiet op doel. Daar is Tucker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - IK Moniker 0:1

26e minuut.
Nesic trapt de bal weg van het doel. Daar is Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang geeft de bal voor. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Slager geeft de bal voor. Borkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borkowski speelt de bal door. Jackson rent richting de bal. Jackson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Wimbridge de bal. Gardiner rent richting de bal. Gardiner passt de bal zonder na te denken. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Borkowski kopt de bal weg. Lazaridis rent richting de bal. Nguyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazaridis onderschept slim de pass. Lazaridis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 40%, IK Moniker 60%.
Eternal Knights - IK Moniker 0:1

56e minuut.
Lazaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. McDonald rent richting de bal. Lazaridis verovert de bal door een tackle van achteren. Lazaridis draait met de bal, schiet en ... Tome probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
McDonald passt de bal met de wreef. Yang speelt de bal door. Scarparaolo heeft problemen om de bal te vangen. Clark is nu in balbezit. Clark geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gardiner rent richting de bal. Jackson rent richting de bal. Gardiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Slager heeft problemen om de bal te vangen. Borkowski rent richting de bal. Borkowski probeert naar een medespeler te passen. Jackson rent richting de bal. Jackson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 52%, IK Moniker 48%.
Eternal Knights - IK Moniker 0:1