Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 11:29
  • Competitiewedstrijd: League II.02
  • Stadion: ASS Roma Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2828
Little River Lions F.C. Pelagonia
Normal Tactiek 4-3-3 ATT
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 26.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman rent richting de bal. Georgio verovert de bal door een tackle van achteren. Kriston is nu in balbezit. Kriston draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Perry heeft problemen om de bal te vangen. Georgio is nu in balbezit. Georgio passt de bal zonder na te denken. Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Little River Lions - F.C. Pelagonia 0:1

10e minuut.
Woodbridge rent richting de bal. Goodson verovert de bal door een tackle van achteren. Brooks is nu in balbezit. Brooks geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Georgio verovert de bal door een tackle van achteren. Georgio speelt de bal door. Woodbridge rent richting de bal. Kriston is nu in balbezit. Kriston draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nikas speelt de bal door. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning passt de bal zonder na te denken. Georgio bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zillman rent richting de bal. Georgio rent richting de bal. Georgio passt de bal met de wreef. Kriston rent richting de bal. Kriston schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little River Lions 60%, F.C. Pelagonia 40%.
Little River Lions - F.C. Pelagonia 0:1

51e minuut.
Fanning speelt de bal door. Georgio is nu in balbezit. Perry is nu in balbezit. Georgio bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgio geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Koutsoukos met een snelle inworp. Klungelig pakt Crawford de bal. Crawford passt de bal met de wreef. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel. Nelson bokst de bal weg.

72e minuut.
Madaschi geeft de bal voor. Mason rent richting de bal. Mason passt de bal in één keer door. Daar is Georgio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgio draait met de bal, schiet en ... Lang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Little River Lions - F.C. Pelagonia 0:2

73e minuut.
Nikas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goodwin komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Brooks probeert naar een medespeler te passen. Koutsoukos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fanning. Fanning krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Koutsoukos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zillman met een snel genomen vrije trap. Bargwanna kopt de bal weg. Goodson heeft problemen om de bal te vangen. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Woodbridge kopt de bal weg. Klungelig pakt Madaschi de bal. Kriston is nu in balbezit. Kriston haalt uit met een fantastische trap. Lang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Little River Lions - F.C. Pelagonia 0:3

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Georgio met een snelle inworp. Fanning met een sublieme pass. Kriston rent richting de bal. Kriston schiet op doel. Lang bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Little River Lions - F.C. Pelagonia 0:4

80e minuut.
Goodson probeert naar een medespeler te passen. Zillman is nu in balbezit. Kriston onderschept slim de pass. Woodbridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodbridge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Little River Lions - F.C. Pelagonia 0:5

81e minuut.
Daar is Crawford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodbridge verovert de bal door een tackle van achteren. Goodson onderschept slim de pass. Kriston rent richting de bal. Kriston haalt uit met een fantastische trap. Lang bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Little River Lions - F.C. Pelagonia 0:6

86e minuut.
Brooks is nu in balbezit. Goodwin onderschept slim de pass. Goodwin geeft de bal voor. Kriston rent richting de bal. Kriston schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Fanning probeert naar een medespeler te passen. Georgio bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgio passt de bal met de wreef. Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little River Lions 59%, F.C. Pelagonia 41%.
Little River Lions - F.C. Pelagonia 0:6