Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hackney Marshes Sydney Strikers
Test Tactiek 4-3-3 ATT
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 26.5
goed Schieten matig
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Pruvost geeft de bal voor. Magon kopt de bal weg. Pachelski met een sublieme pass. Hansen is nu in balbezit. Hansen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Sydney Strikers 1:0

6e minuut.
Mason probeert de bal aan de voet te houden. Quiróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiróz passt de bal in één keer door. Hansen is nu in balbezit. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Geri is nu in balbezit. Morgan verovert de bal door een tackle van achteren. Morgan passt de bal zonder na te denken. Woodbridge is nu in balbezit. Woodbridge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Geri rent richting de bal. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hansen onderschept slim de pass. Hansen draait met de bal, schiet en ... Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Morgan onderschept slim de pass. Morgan speelt de bal door. Pachelski geeft een lange en hoge pass. Hansen rent richting de bal. Hansen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pruvost bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvost geeft een hoge lob. Quiróz rent richting de bal. Quiróz geeft een hoge lob. Hansen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Sydney Strikers 2:0

19e minuut.
Scuderi passt de bal in één keer door. Mason rent richting de bal. Mason speelt de bal door. Kriston is nu in balbezit. Kriston schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Quiróz passt de bal met de wreef. Pachelski heeft problemen om de bal te vangen. Pachelski geeft de bal voor. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Panopoulos geeft een lange en hoge pass. Geri heeft problemen om de bal te vangen. Geri passt de bal in één keer door. Hansen is nu in balbezit. Hansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Sydney Strikers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Marshes 28%, Sydney Strikers 72%.
Hackney Marshes - Sydney Strikers 3:0

58e minuut.
Panopoulos controleert de bal met de borst. Panopoulos passt de bal in één keer door. Daar is Scuderi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scuderi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bennett de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chapman met een sublieme pass. Hansen is nu in balbezit. Hansen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Geri passt de bal met de wreef. Coyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen onderschept slim de pass. Hansen schiet op doel. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hackney Marshes - Sydney Strikers 4:0

70e minuut.
Geri rent richting de bal. Geri geeft een hoge lob. Panopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hansen rent richting de bal. Hansen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Quiróz geeft een lange en hoge pass. Panopoulos rent richting de bal. Met opzet legt Hansen zijn tegenspeler op de grond. Hansen krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruvost onderschept slim de pass. Pruvost passt de bal zonder na te denken. Hansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Geri met een sublieme pass. Klungelig pakt Scuderi de bal. Scuderi passt de bal zonder na te denken. Kriston rent richting de bal. Kriston schiet op doel. Chapman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Coyne geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pachelski met de inworp. Geri bereikt de bal nog maar net als eerste. Geri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hackney Marshes 39%, Sydney Strikers 61%.
Hackney Marshes - Sydney Strikers 4:0