Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Cats F.C. Pelagonia
Normal Tactiek 4-3-3 ATT
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 28.2
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Fanning kopt de bal weg. Daar is Kriston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston onderschept slim de pass. Kriston haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Dastey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Georgio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dastey. Dastey krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Inworp. Bresciano met de inworp. Klee rent richting de bal. Klee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Cats - F.C. Pelagonia 1:0

40e minuut.
Dastey met de inworp. Bresciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bresciano probeert naar een medespeler te passen. Klee rent richting de bal. Klee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Georgio onderschept slim de pass. Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgio onderschept slim de pass. Georgio met een sublieme pass. Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
United Cats - F.C. Pelagonia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cats 60%, F.C. Pelagonia 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Cats - F.C. Pelagonia 1:1

59e minuut.
Lowe is nu in balbezit. Nikas verovert de bal door een tackle van achteren. Nikas passt de bal in één keer door. Georgio bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mason rent richting de bal. Mason met een sublieme pass. Kriston heeft problemen om de bal te vangen. Arnold bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnold schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Fanning passt de bal in één keer door. Kriston bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston passt de bal met de wreef. Georgio bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Cats 63%, F.C. Pelagonia 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
United Cats - F.C. Pelagonia 1:1