Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Knights F.C. Pelagonia
Normal Tactiek 4-3-3 ATT
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 28.8
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


15e minuut.
Watson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston rent richting de bal. Watson begaat een overtreding. Kriston is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mason wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zane verovert de bal door een tackle van achteren. Zane speelt de bal door. Tucker heeft problemen om de bal te vangen. Arnold rent richting de bal. Arnold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 0:1

30e minuut.
Panopoulos rent richting de bal. Panopoulos geeft een hoge lob. Kriston rent richting de bal. Kriston draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 0:2

31e minuut.
Mason is nu in balbezit. Inworp. Mason met een snelle inworp. Arnold is nu in balbezit. Arnold schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 46%, F.C. Pelagonia 54%.
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 0:3

63e minuut.
Hunter kopt de bal weg. Watson controleert de bal met de borst. Panopoulos probeert naar een medespeler te passen. Georgio bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Gardiner heeft problemen om de bal te vangen. Yang is nu in balbezit. Yang passt de bal met de wreef. Grubb is nu in balbezit. Grubb geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Francis rent richting de bal. Francis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:3

77e minuut.
Arnold rent richting de bal. Arnold passt de bal met de wreef. Georgio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kriston is nu in balbezit. Kriston draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Francis is nu in balbezit. Bargwanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Francis krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Jackson heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Panopoulos met een snelle inworp. Georgio rent richting de bal. Georgio haalt uit met een fantastische trap. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Panopoulos passt de bal met de wreef. Mason bereikt de bal nog maar net als eerste. Mason geeft een lange en hoge pass. Kriston rent richting de bal. Kriston schiet op doel. Stevens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kriston rent richting de bal. Yang rent richting de bal. Kriston verovert de bal door een tackle van achteren. Kriston haalt uit met een fantastische trap. Stevens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 55%, F.C. Pelagonia 45%.
Eternal Knights - F.C. Pelagonia 1:4