Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bond University Cruising Kings
442 Tactiek Hello1
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen very good


8e minuut.
Carcalete geeft een hoge lob. Lahnichi probeert naar een medespeler te passen. Kubacki speelt de bal door. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ... Zorbas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

10e minuut.
Kumasin rent richting de bal. Kumasin geeft een hoge lob. Krajčík heeft problemen om de bal te vangen. Cingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cingel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Duchewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Duchewicz geeft een lange en hoge pass. Apostel rent richting de bal. Apostel draait met de bal, schiet en ... Kevingston maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Cruising Kings 1:0

16e minuut.
Nam Dương geeft de bal voor. Cingel is nu in balbezit. Cingel passt de bal zonder na te denken. Kubacki rent richting de bal. Kubacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bond University - Cruising Kings 1:1

18e minuut.
Kubacki passt de bal met de wreef. Carcalete heeft problemen om de bal te vangen. Carcalete passt de bal in één keer door. Cingel rent richting de bal. Cingel draait met de bal, schiet en ... Zorbas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kumasin met een sublieme pass. Ponting speelt de bal door. Lahnichi rent richting de bal. Lahnichi geeft een hoge lob. Kubacki springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is Grant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pentilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nam Dương probeert naar een medespeler te passen. Cingel rent richting de bal. Cingel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Vohánka passt de bal in één keer door. Dzienis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienis passt de bal in één keer door. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Wilmots is nu in balbezit. Carcalete verovert de bal door een tackle van achteren. Carcalete met een sublieme pass. Kubacki is nu in balbezit. Kubacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Cruising Kings 1:2

38e minuut.
Urbańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete speelt de bal door. Klungelig pakt Cingel de bal. Cingel schiet op doel. Zorbas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Cruising Kings 1:3

41e minuut.
Ponting geeft de bal voor. Kubacki heeft problemen om de bal te vangen. Lahnichi met een sublieme pass. Cingel is nu in balbezit. Cingel draait met de bal, schiet en ... Zorbas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Cruising Kings 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 52%, Cruising Kings 48%.
Bond University - Cruising Kings 1:4

49e minuut.
Wilmots onderschept slim de pass. Wilmots probeert naar een medespeler te passen. Grant speelt de bal door. Klungelig pakt Dzienis de bal. Dzienis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lahnichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahnichi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cingel de bal. Cingel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Cruising Kings 1:5

56e minuut.
Urbańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Urbańczyk passt de bal in één keer door. Vohánka is nu in balbezit. Vohánka schiet op doel. Kevingston werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Grant geeft de bal voor. Klungelig pakt Duchewicz de bal. Vohánka is nu in balbezit. Kumasin verovert de bal door een tackle van achteren. Kumasin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Ponting geeft een lange en hoge pass. Kubacki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lahnichi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carcalete springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Nam Dương passt de bal zonder na te denken. Lahnichi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahnichi probeert naar een medespeler te passen. Cingel rent richting de bal. Cingel schiet op doel. Zorbas bokst de bal weg.

70e minuut.
Ponting verovert de bal door een tackle van achteren. Ponting met een sublieme pass. Kubacki rent richting de bal. Kubacki geeft de bal voor. Daar is Cingel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Cruising Kings 1:6

72e minuut.
Dzienis geeft een hoge lob. Cousins is nu in balbezit. Ponting begaat een overtreding. Ponting krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ponting geeft de bal voor. Daar is Lahnichi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzienis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lahnichi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lahnichi kan niet meer verder spelen. Pickhard komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Krajčík verovert de bal door een tackle van achteren. Krajčík met een sublieme pass. Pentilä probeert naar een medespeler te passen. Cingel rent richting de bal. Cingel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Vohánka passt de bal zonder na te denken. Pickhard rent richting de bal. Pickhard speelt de bal door. Kubacki rent richting de bal. Kubacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kubacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajčík verovert de bal door een tackle van achteren. Krajčík geeft een lange en hoge pass. Vohánka rent richting de bal. Vohánka schiet op doel. Kevingston bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 65%, Cruising Kings 35%.
Bond University - Cruising Kings 1:6