Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
P.A.O.K. FC Kingz
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 21.3
good Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Webster met een sublieme pass. Daar is O`Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech verovert de bal door een tackle van achteren. Fenech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - FC Kingz 1:0

4e minuut.
Fenech onderschept slim de pass. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech is nu in balbezit. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Carroll draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Balabanel verovert de bal door een tackle van achteren. Balabanel geeft een lange en hoge pass. Daar is McCloughan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Carroll rent richting de bal. O`Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - FC Kingz 2:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Webster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is McKay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McKay geeft een lange en hoge pass. Christie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Phillips geeft een lange en hoge pass. Nagl kopt de bal weg. Klungelig pakt Peake de bal. Fenech rent richting de bal. Fenech haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gordon met een snelle inworp. Peake kan de bal niet met de borst controleren. Dihm speelt de bal door. Daar is O`Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - FC Kingz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 34%, FC Kingz 66%.
P.A.O.K. - FC Kingz 3:0

46e minuut.
Fenech rent richting de bal. Phillips onderschept slim de pass. Fenech begaat een overtreding. Fenech krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Gordon geeft een lange en hoge pass. Phillips rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sianidis. Phillips is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peake wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Gordon met een snelle inworp. Dihm bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake verovert de bal door een tackle van achteren. Peake geeft een lange en hoge pass. Nagl kopt de bal weg. Füri bokst de bal weg.

60e minuut.
Ponting geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McKay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fenech is nu in balbezit. Fenech geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Christie geeft een lange en hoge pass. Inworp. McKay met een snelle inworp. Fenech is nu in balbezit. Fenech geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dihm raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maninga komt het veld opgelopen.

70e minuut.
McKay is nu in balbezit. McKay geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maninga de bal. O`Carroll is nu in balbezit. O`Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
P.A.O.K. - FC Kingz 4:0

81e minuut.
Fenech is nu in balbezit. Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Phillips speelt de bal door. O`Carroll rent richting de bal. O`Carroll draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Grierson geeft de bal voor. Webster probeert de bal aan de voet te houden. Webster passt de bal in één keer door. O`Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Carroll draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Balabanel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Horsley. Balabanel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maninga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. O`Carroll kan de bal niet met de borst controleren. Recchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ponting heeft problemen om de bal te vangen. O`Carroll rent richting de bal. O`Carroll schiet op doel. Recchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: P.A.O.K. 35%, FC Kingz 65%.
P.A.O.K. - FC Kingz 4:0