Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Riverglen Plate Cruising Kings
two Tactiek Battle1
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.2 gemiddelde waardering 37
average Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
Bogomilov speelt de bal door. Stevens is nu in balbezit. Stevens met een sublieme pass. Kovár rent richting de bal. Kovár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Cruising Kings 0:1

2e minuut.
Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovár is nu in balbezit. Stevens met een sublieme pass. Kovár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Cruising Kings 0:2

13e minuut.
Pupovac verovert de bal door een tackle van achteren. Higl rent richting de bal. Pupovac verovert de bal door een tackle van achteren. Kovár verovert de bal door een tackle van achteren. Kovár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Trappe passt de bal met de wreef. Scott rent richting de bal. Scott passt de bal met de wreef. Etherington is nu in balbezit. Etherington draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Cruising Kings 0:3

30e minuut.
Papaj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trapp met een snelle inworp. Armstrong is nu in balbezit. Armstrong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott is nu in balbezit. Scott probeert naar een medespeler te passen. Higl bereikt de bal nog maar net als eerste. Higl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Cruising Kings 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riverglen Plate 49%, Cruising Kings 51%.
Riverglen Plate - Cruising Kings 0:4

53e minuut.
Pickhard passt de bal in één keer door. Scott probeert naar een medespeler te passen. Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Etherington schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Cruising Kings 0:5

63e minuut.
Hickmann geeft een hoge lob. Inworp. Scott zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pickhard rent richting de bal. Pickhard geeft een lange en hoge pass. Õdus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Trappe geeft een hoge lob. Inworp. Bogomilov met de inworp. Armstrong bereikt de bal nog maar net als eerste. Armstrong haalt uit met een fantastische trap. Wells verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Riverglen Plate - Cruising Kings 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Riverglen Plate 52%, Cruising Kings 48%.
Riverglen Plate - Cruising Kings 1:5