Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edgeworth Eagles F.C FC Kingz
Attack Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 20.4
solid Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
bin azad verovert de bal door een tackle van achteren. Christie rent richting de bal. Christie passt de bal met de wreef. Ptak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptak draait met de bal, schiet en ... Recchia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - FC Kingz 1:0

11e minuut.
Phillips rent richting de bal. Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmire probeert naar een medespeler te passen. Ptak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Christie geeft de bal voor. Recchia speelt de bal door. Osman kopt de bal weg. Ptak is nu in balbezit. Ptak haalt uit met een fantastische trap. Recchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - FC Kingz 2:0

45e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. Flatt is nu in balbezit. Flatt speelt de bal door. Ptak rent richting de bal. Ptak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - FC Kingz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edgeworth Eagles F.C 40%, FC Kingz 60%.
Edgeworth Eagles F.C - FC Kingz 3:0

46e minuut.
Christie rent richting de bal. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad passt de bal met de wreef. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie geeft een lange en hoge pass. Recchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ptak rent richting de bal. Ptak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - FC Kingz 4:0

50e minuut.
Zmire speelt de bal door. bin azad rent richting de bal. bin azad passt de bal in één keer door. Ptak rent richting de bal. Ptak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edgeworth Eagles F.C - FC Kingz 5:0

61e minuut.
Sabljak kopt de bal weg. Osman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peake speelt de bal door. Burgoyne is nu in balbezit. Burgoyne draait met de bal, schiet en ... Geană bokst de bal weg.

62e minuut.
Gordon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Zmire de bal. Zmire geeft de bal voor. Ptak rent richting de bal. Ptak schiet op doel. Recchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ptak is nu in balbezit. Ptak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Zmire rent richting de bal. Zmire geeft de bal voor. Daar is Ptak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ptak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert McCloughan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
bin azad rent richting de bal. Phillips onderschept slim de pass. Flatt verovert de bal door een tackle van achteren. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Horsley kopt de bal weg. Osman is nu in balbezit. Osman speelt de bal door. Ptak is nu in balbezit. Ptak schiet op doel. De bal raakt de paal. Recchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Sabljak is nu in balbezit. Sabljak geeft een hoge lob. Gumprecht is nu in balbezit. Ptak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edgeworth Eagles F.C 39%, FC Kingz 61%.
Edgeworth Eagles F.C - FC Kingz 5:0