Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kingz Riverglen Plate
Normal Tactiek two
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 32.5
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Bogomilov is nu in balbezit. Bogomilov speelt de bal door. Shaw rent richting de bal. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu passt de bal met de wreef. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw haalt uit met een fantastische trap. Recchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Riverglen Plate 0:1

30e minuut.
Bogomilov kopt de bal weg. Daar is McDonald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... Recchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Riverglen Plate 0:2

32e minuut.
Horsley rent richting de bal. Kołodziejczak is nu in balbezit. Kołodziejczak passt de bal met de wreef. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bogomilov is nu in balbezit. Bogomilov draait met de bal, schiet en ... Ponting kopt de bal weg. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Riverglen Plate 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kingz 69%, Riverglen Plate 31%.
FC Kingz - Riverglen Plate 0:3

46e minuut.
Klungelig pakt Hudec de bal. Hudec geeft een lange en hoge pass. McDonald probeert de bal met de borst te controleren. Mureşeanu is nu in balbezit. Mureşeanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Stevens heeft problemen om de bal te vangen. Stevens met een sublieme pass. Horsley rent richting de bal. Bogomilov is nu in balbezit. Bogomilov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bogomilov probeert naar een medespeler te passen. Mureşeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillips bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşeanu schiet op doel. Recchia bokst de bal weg.

58e minuut.
Bogomilov onderschept slim de pass. Bogomilov probeert naar een medespeler te passen. Shaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Riverglen Plate 0:4

66e minuut.
Hudec probeert naar een medespeler te passen. Kołodziejczak is nu in balbezit. Kołodziejczak met een sublieme pass. Daar is Shaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaw schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bogomilov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mureşeanu de bal. Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapp is nu in balbezit. Trapp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Riverglen Plate 0:5

82e minuut.
Ponting geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trapp met een snelle inworp. Klungelig pakt Shaw de bal. Shaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kingz - Riverglen Plate 0:6

85e minuut.
Bogomilov met een sublieme pass. Shaw is nu in balbezit. Shaw met een sublieme pass. Mureşeanu rent richting de bal. Mureşeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kingz 77%, Riverglen Plate 23%.
FC Kingz - Riverglen Plate 0:6