Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bond University Edgeworth Eagles F.C
442 Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 32.5
solid Schieten average
solid Passen average
average Verdedigen average


3e minuut.
Christie met een sublieme pass. Daar is Apostel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apostel probeert naar een medespeler te passen. Ojaxyan rent richting de bal. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap. Geană kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Christie speelt de bal door. Ptak rent richting de bal. Grant legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grant krijgt een gele kaart. Ptak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Zorbas bokst de bal weg.

11e minuut.
Ojaxyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljak is nu in balbezit. Sabljak probeert naar een medespeler te passen. Puutsa rent richting de bal. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Geană probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ojaxyan is nu in balbezit. Paal! Ojaxyan rent richting de bal. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 1:0

14e minuut.
Dzienis geeft de bal voor. Klungelig pakt Puutsa de bal. Puutsa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bollen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 2:0

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geană met een harde bal richting middenveld. Nikas kopt de bal weg. Ptak rent richting de bal. Ptak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Ojaxyan rent richting de bal. Galekovic verovert de bal door een tackle van achteren. Galekovic probeert naar een medespeler te passen. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vrkic heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa is nu in balbezit. Vrkic maakt een afschuwelijke overtreding. Vrkic krijgt een gele kaart. Puutsa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ojaxyan met een snel genomen vrije trap. Daar is Galekovic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geană probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 3:0

37e minuut.
Endrődi passt de bal zonder na te denken. Daar is Dzienis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzienis speelt de bal door. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Geană verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Puutsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi onderschept slim de pass. Endrődi schiet op doel. Geană probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 37%, Edgeworth Eagles F.C 63%.
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 4:0

57e minuut.
Apostel is nu in balbezit. Apostel passt de bal met de wreef. Puutsa rent richting de bal. Puutsa haalt uit met een fantastische trap. Geană maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 5:0

68e minuut.
Geană met een sublieme pass. Endrődi is nu in balbezit. Apostel bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostel geeft een lange en hoge pass. Puutsa krijgt zijn hoofd ertegen. Geană verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ojaxyan is nu in balbezit. Ojaxyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 6:0

79e minuut.
Puutsa probeert naar een medespeler te passen. Vrkic onderschept slim de pass. Dzienis probeert naar een medespeler te passen. Ojaxyan is nu in balbezit. Ojaxyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Endrődi is nu in balbezit. Zmire verovert de bal door een tackle van achteren. Zmire met een sublieme pass. Puutsa rent richting de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hännikäinen speelt de bal door. Krajčík speelt de bal door. Apostel met een sublieme pass. Endrődi met een sublieme pass. Apostel geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bollen geeft de bal voor. Grant kopt de bal weg. Endrődi is nu in balbezit. Endrődi passt de bal zonder na te denken. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dzienis zal de hoekschop nemen. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

89e minuut.
Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puutsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Zmire de bal. Ojaxyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puutsa maakt een snoekduik en kopt de bal. Geană maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 23%, Edgeworth Eagles F.C 77%.
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 7:0