Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilosus FC FC Kingz
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Renaud probeert naar een medespeler te passen. Coulthard is nu in balbezit. Renaud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Renaud krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Papaluca speelt de bal door. Klungelig pakt Brownlie de bal. Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Newton de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Phillips is nu in balbezit. Phillips passt de bal in één keer door. Coulthard probeert de bal aan de voet te houden. Peake rent richting de bal. Peake draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilosus FC - FC Kingz 0:1

11e minuut.
Zmire rent richting de bal. Phillips onderschept slim de pass. Phillips passt de bal in één keer door. Haugen is nu in balbezit. Haugen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Peake bereikt de bal nog maar net als eerste. Peake speelt de bal door. Coulthard is nu in balbezit. Peake rent richting de bal. Peake draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zmire bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie speelt de bal door. Erdogan rent richting de bal. Erdogan schiet op doel. McCloughan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marth speelt de bal door. Haugen bereikt de bal nog maar net als eerste. McCloughan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. McCloughan krijgt een gele kaart. Haugen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Papaluca komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pilosus FC - FC Kingz 1:1

39e minuut.
Horsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Horsley passt de bal in één keer door. Peake is nu in balbezit. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 51%, FC Kingz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pilosus FC - FC Kingz 1:1

52e minuut.
Nelson met een sublieme pass. Erdogan kopt de bal weg. Haugen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugen draait met de bal, schiet en ... Recchia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
McCloughan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McDonald komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard draait met de bal, schiet en ... Daar is Newton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilosus FC 30%, FC Kingz 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pilosus FC - FC Kingz 1:1