Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victorious Secret Balotelli-Tubbies
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Spencer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Richardson de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cole neemt de hoekschop. Osman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Balotelli-Tubbies 0:1

5e minuut.
Osman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crews, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Crews onderschept slim de pass. Crews schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Balotelli-Tubbies 0:2

8e minuut.
Macallister schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fisher de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lazaridis zal de hoekschop nemen. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Bingley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cowman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh onderschept slim de pass. Perosh draait met de bal, schiet en ... O`Neill bokst de bal weg.

17e minuut.
Ngata passt de bal in één keer door. Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman passt de bal zonder na te denken. Crews rent richting de bal. Crews haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Macallister probeert naar een medespeler te passen. Cowman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh verovert de bal door een tackle van achteren. Perosh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - Balotelli-Tubbies 1:2

28e minuut.
Doeltrap. O`Neill met een harde bal richting middenveld. Fleming kopt de bal weg. Macallister rent richting de bal. Macallister draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. O`Neill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victorious Secret - Balotelli-Tubbies 2:2

33e minuut.
Perosh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bocquee komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Ngata is nu in balbezit. Macallister verovert de bal door een tackle van achteren. Macallister speelt de bal door. Bocquee is nu in balbezit. Bocquee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Clarke is nu in balbezit. Macallister bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngata krijgt een gele kaart. Macallister raakt geblesseerd tijdens het duel. Clarke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bocquee is nu in balbezit. Bocquee haalt uit met een fantastische trap. O`Neill bokst de bal weg.

42e minuut.
Crews verovert de bal door een tackle van achteren. Fleming rent richting de bal. Crews begaat een overtreding. Crews krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 48%, Balotelli-Tubbies 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victorious Secret - Balotelli-Tubbies 2:2

58e minuut.
Clarke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haliti rent richting de bal. Lazaridis begaat een overtreding. Lazaridis krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Cotte probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naven de bal. Bingley probeert naar een medespeler te passen. Crews is nu in balbezit. Crews haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 42%, Balotelli-Tubbies 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victorious Secret - Balotelli-Tubbies 2:2