Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shinobi Chunky Monkey Town
Balanced Tactiek 433
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.9
adequate Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Day onderschept slim de pass. Day probeert naar een medespeler te passen. Zillman rent richting de bal. Zillman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Chunky Monkey Town 1:0

8e minuut.
Daar is Upton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munday rent richting de bal. Munday geeft een lange en hoge pass. Zillman rent richting de bal. Zillman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Batty heeft problemen om de bal te vangen. Busscher is nu in balbezit. Busscher passt de bal met de wreef. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Zillman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Zillman draait met de bal, schiet en ... Irizarry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ross zal de hoekschop nemen. Day maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Fenech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batty rent richting de bal. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech schiet op doel. Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Upton is nu in balbezit. Nohra onderschept slim de pass. Nohra probeert naar een medespeler te passen. Zillman rent richting de bal. Zillman draait met de bal, schiet en ... Douglas bokst de bal weg.

30e minuut.
Day kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zillman de bal onder controle te krijgen. Agostino is nu in balbezit. Zillman is nu in balbezit. Zillman geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Douglas bokst de bal weg. Day is nu in balbezit. Day haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Day passt de bal in één keer door. Daar is Busscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busscher met een sublieme pass. Upton is nu in balbezit. Upton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Chunky Monkey Town 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinobi 37%, Chunky Monkey Town 63%.
Shinobi - Chunky Monkey Town 2:0

46e minuut.
Day rent richting de bal. Neal verovert de bal door een tackle van achteren. Neal passt de bal in één keer door. Fenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Douglas trapt de bal weg van het doel. Neal kopt de bal weg. Fenech rent richting de bal. Fenech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Chunky Monkey Town 2:1

60e minuut.
Neal onderschept slim de pass. Neal geeft een hoge lob. Daar is Zillman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nohra geeft een lange en hoge pass. Baillie speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Busscher heeft problemen om de bal te vangen. Busscher met een sublieme pass. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Chunky Monkey Town 3:1

69e minuut.
Day probeert naar een medespeler te passen. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher passt de bal zonder na te denken. Upton is nu in balbezit. Upton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Chunky Monkey Town 4:1

75e minuut.
Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross is nu in balbezit. Ross passt de bal met de wreef. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Busscher is nu in balbezit. Upton verovert de bal door een tackle van achteren. Upton met een sublieme pass. Neal rent richting de bal. Neal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Winterbottom rent richting de bal. Munday verovert de bal door een tackle van achteren. Munday geeft de bal voor. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton draait met de bal, schiet en ... Douglas bokst de bal weg.

82e minuut.
Nohra probeert naar een medespeler te passen. Poutakidis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Busscher. Busscher krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Day kopt de bal weg. Winterbottom is nu in balbezit. Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Day verovert de bal door een tackle van achteren. Day draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark geeft een hoge lob. Zillman bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Upton draait met de bal, schiet en ... Douglas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zillman is nu in balbezit. Zillman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poutakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Poutakidis met een sublieme pass. Busscher rent richting de bal. Busscher geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Shinobi - Chunky Monkey Town 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shinobi 44%, Chunky Monkey Town 56%.
Shinobi - Chunky Monkey Town 5:1