Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ashby Town SC Tom Fc
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 40.2
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


6e minuut.
Runner probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte is nu in balbezit. Kartik is nu in balbezit. Kartik draait met de bal, schiet en ... Brosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Tom Fc 0:1

8e minuut.
Kartik is nu in balbezit. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartik rent richting de bal. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Newhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartik verovert de bal door een tackle van achteren. Kartik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Tom Fc 0:2

12e minuut.
Brosque trapt de bal weg. Kartik speelt de bal door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Nwagazi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Brosque probeert naar een medespeler te passen. Sampoerna heeft problemen om de bal te vangen. Sampoerna passt de bal in één keer door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Tom Fc 0:3

21e minuut.
Seaman kopt de bal weg. Sampoerna heeft problemen om de bal te vangen. Sampoerna probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brosque probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Kartik de bal. Kartik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Runner onderschept slim de pass. Runner geeft een hoge lob. Kartik is nu in balbezit. Kartik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Brosque trapt de bal weg van het doel. Sampoerna speelt de bal door. Daar is Newhill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kartik rent richting de bal. Kartik speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Declercq speelt de bal door. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Kartik rent richting de bal. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Newhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampoerna onderschept slim de pass. Sampoerna met een sublieme pass. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Tom Fc 0:4

28e minuut.
Kartik passt de bal zonder na te denken. Labrada is nu in balbezit. Labrada met een sublieme pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Tom Fc 0:5

38e minuut.
Bajamonte rent richting de bal. Srhoj geeft de bal voor. Labrada kopt de bal weg. Kartik controleert de bal met de borst. Kartik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartik onderschept slim de pass. Kartik speelt de bal door. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Declercq met de inworp. Kartik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartik geeft een lange en hoge pass. Bajamonte springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sampoerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampoerna passt de bal in één keer door. Labrada probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ashby Town SC 83%, Tom Fc 17%.
Ashby Town SC - Tom Fc 0:5

48e minuut.
Runner geeft een hoge lob. Bishop rent richting de bal. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Tom Fc 0:6

52e minuut.
Srhoj heeft problemen om de bal te vangen. Declercq onderschept slim de pass. Declercq met een sublieme pass. Kartik rent richting de bal. Kartik draait met de bal, schiet en ... Brosque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Caruso de bal onder controle te krijgen. Seaman rent richting de bal. Bajamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Kartik rent richting de bal. Kartik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Tom Fc 0:7

56e minuut.
Newhill is nu in balbezit. Sampoerna onderschept slim de pass. Sampoerna passt de bal zonder na te denken. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kartik rent richting de bal. Bajamonte rent richting de bal. Kartik is nu in balbezit. Kartik draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nwagazi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Declercq geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sampoerna kopt de bal weg. Labrada rent richting de bal. Labrada draait met de bal, schiet en ... Brosque maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Tom Fc 0:8

64e minuut.
Malbašić geeft een lange en hoge pass. Srhoj kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kartik de bal onder controle te krijgen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kartik rent richting de bal. Seaman onderschept slim de pass. Seaman met een sublieme pass. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ashby Town SC - Tom Fc 0:9

75e minuut.
Bajamonte passt de bal in één keer door. Declercq is nu in balbezit. Declercq geeft een hoge lob. Kartik rent richting de bal. Kartik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Brosque met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sampoerna de bal. Sampoerna geeft een lange en hoge pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Kocór zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sampoerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampoerna met een sublieme pass. Kartik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartik geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Brosque trapt de bal weg. Austin kopt de bal weg. Kartik rent richting de bal. Kartik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartik passt de bal zonder na te denken. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bishop de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Brosque speelt de bal door. Pantelidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrada begaat een overtreding. Labrada krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Sampoerna geeft de bal voor. Nwagazi probeert de bal met de borst te controleren. Kartik is nu in balbezit. Kartik haalt uit met een fantastische trap. Bajamonte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ashby Town SC 72%, Tom Fc 28%.
Ashby Town SC - Tom Fc 0:9