Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tom Fc Gorlock the destroyer FC
Normal Tactiek 424
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 36
good Schieten solid
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


4e minuut.
Kartik is nu in balbezit. Wörns is nu in balbezit. Kartik onderschept slim de pass. Kartik schiet op doel. Angelillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sianidis heeft problemen om de bal te vangen. Broerholdt rent richting de bal. Broerholdt speelt de bal door. Sztanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanga schiet op doel. Huang bokst de bal weg.

8e minuut.
Waromi verovert de bal door een tackle van achteren. Waromi geeft een lange en hoge pass. Kartik heeft problemen om de bal te vangen. Kartik draait met de bal, schiet en ... Angelillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Gorlock the destroyer FC 1:0

9e minuut.
Kartik met een sublieme pass. Vrkic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cotte. Cotte krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sztanga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Emerton komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Emerton rent richting de bal. Naven is nu in balbezit. Broerholdt is nu in balbezit. Broerholdt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Huang de bal. Naven probeert naar een medespeler te passen. Broerholdt is nu in balbezit. Broerholdt schiet op doel. Huang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ozbey met een sublieme pass. Sianidis rent richting de bal. Broerholdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerholdt haalt uit met een fantastische trap. Naven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Broerholdt rent richting de bal. Broerholdt probeert naar een medespeler te passen. Emerton is nu in balbezit. Emerton haalt uit met een fantastische trap. Huang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tom Fc - Gorlock the destroyer FC 1:1

29e minuut.
Sianidis rent richting de bal. Wörns onderschept slim de pass. Wörns probeert naar een medespeler te passen. Emerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerton haalt uit met een fantastische trap. Huang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Gacker geeft een lange en hoge pass. Rex rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Broerholdt. Broerholdt krijgt een gele kaart. Rex is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ozbey met een snel genomen vrije trap. Kartik rent richting de bal. Kartik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 65%, Gorlock the destroyer FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tom Fc - Gorlock the destroyer FC 1:1

47e minuut.
Chmelař speelt de bal door. Ozbey is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chmelař. Chmelař krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Scuderi geeft de bal voor. Baser is nu in balbezit. Rex begaat een overtreding. Rex krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Emerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Crampton rent richting de bal. Emerton onderschept slim de pass. Broerholdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerholdt draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Mangos is nu in balbezit. Vrkic verovert de bal door een tackle van achteren. Vrkic probeert naar een medespeler te passen. Emerton rent richting de bal. Emerton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Vrkic geeft de bal voor. Mangos probeert de bal aan de voet te houden. Broerholdt is nu in balbezit. Broerholdt draait met de bal, schiet en ... Huang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rex geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broerholdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerholdt geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chmelař passt de bal zonder na te denken. Crampton is nu in balbezit. Crampton passt de bal in één keer door. Kartik rent richting de bal. Kartik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Broerholdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerholdt speelt de bal door. Emerton bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerton schiet op doel. Huang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Gorlock the destroyer FC 1:2

65e minuut.
Waromi is nu in balbezit. Kartik met een sublieme pass. Wörns speelt de bal door. Emerton heeft problemen om de bal te vangen. Emerton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Emerton is nu in balbezit. Broerholdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rex bereikt de bal nog maar net als eerste. Broerholdt onderschept slim de pass. Broerholdt schiet op doel. Huang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Gorlock the destroyer FC 1:3

89e minuut.
Waromi probeert naar een medespeler te passen. Kartik is nu in balbezit. Kartik probeert naar een medespeler te passen. Waromi is nu in balbezit. Waromi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 59%, Gorlock the destroyer FC 41%.
Tom Fc - Gorlock the destroyer FC 1:3