Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chunky Monkey Town Flagrant Sharks
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


40e minuut.
Inworp. Poutakidis met de inworp. Dihm bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty verovert de bal door een tackle van achteren. Batty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunky Monkey Town 56%, Flagrant Sharks 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chunky Monkey Town - Flagrant Sharks 0:0

52e minuut.
Klee geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pondeljak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirkpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkpatrick geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pondeljak passt de bal zonder na te denken. De Glanville is nu in balbezit. Kirkpatrick is nu in balbezit. Kirkpatrick schiet op doel. Douglas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chunky Monkey Town - Flagrant Sharks 0:1

65e minuut.
Ure speelt de bal door. Dihm bereikt de bal nog maar net als eerste. Batty is nu in balbezit. Dihm onderschept slim de pass. Dihm geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Waite controleert de bal met de borst. Neal is nu in balbezit. Neal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Waite de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chunky Monkey Town - Flagrant Sharks 1:1

69e minuut.
Kirkpatrick passt de bal met de wreef. De Glanville bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra is nu in balbezit. De Glanville onderschept slim de pass. De Glanville haalt uit met een fantastische trap. Douglas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Inworp. Pondeljak met de inworp. Kirkpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkpatrick haalt uit met een fantastische trap. De Glanville springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Batty passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Whitley de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neal. Neal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chunky Monkey Town 53%, Flagrant Sharks 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chunky Monkey Town - Flagrant Sharks 1:1