Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Axyphilite FC Tom Fc
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 37.2
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen good


3e minuut.
Labrada geeft een lange en hoge pass. Cardozo speelt de bal door. Runner geeft een hoge lob. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:1

5e minuut.
Kocór zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sampoerna speelt de bal door. Labrada rent richting de bal. Labrada geeft de bal voor. Bajamonte krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:2

8e minuut.
Declercq geeft de bal voor. Cardozo met een sublieme pass. Sampoerna kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:3

12e minuut.
Allemand probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte geeft een hoge lob. Labrada geeft een lange en hoge pass. Bajamonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doeltrap. Cardozo trapt de bal weg van het doel. Runner kopt de bal weg. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Laybutt rent richting de bal. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand onderschept slim de pass. Allemand draait met de bal, schiet en ... Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajamonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Labrada geeft een hoge lob. Hutchinson speelt de bal door. Klungelig pakt Laybutt de bal. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Aloisi geeft de bal voor. Runner bereikt de bal nog maar net als eerste. Runner probeert naar een medespeler te passen. Allemand heeft problemen om de bal te vangen. Allemand draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Laybutt rent richting de bal. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand speelt de bal door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cardozo trapt de bal weg van het doel. Labrada kopt de bal weg. Allemand is nu in balbezit. Allemand geeft een lange en hoge pass. Bajamonte maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Despotovski is nu in balbezit. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:4

29e minuut.
Despotovski rent richting de bal. Despotovski passt de bal met de wreef. Foster rent richting de bal. Bajamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Sampoerna passt de bal met de wreef. Runner met een sublieme pass. Declercq probeert naar een medespeler te passen. Allemand is nu in balbezit. Allemand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Runner probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte passt de bal in één keer door. Allemand is nu in balbezit. Allemand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:5

33e minuut.
Ingall bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand rent richting de bal. Allemand passt de bal in één keer door. Labrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrada geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cardozo speelt de bal door. Sampoerna kopt de bal weg. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:6

39e minuut.
Runner onderschept slim de pass. Allemand is nu in balbezit. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand onderschept slim de pass. Allemand schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cardozo met een harde bal richting middenveld. Runner kopt de bal weg. Allemand heeft problemen om de bal te vangen. Allemand schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:7

42e minuut.
Laybutt met de inworp. Allemand rent richting de bal. Allemand passt de bal in één keer door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:8

44e minuut.
Labrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrada passt de bal zonder na te denken. Allemand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Allemand is nu in balbezit. Allemand passt de bal in één keer door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel. Cardozo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axyphilite FC 83%, Tom Fc 17%.
Axyphilite FC - Tom Fc 0:9

47e minuut.
Malbašić trapt de bal weg van het doel. Allemand kopt de bal weg. Klungelig pakt Foster de bal. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kocór onderschept slim de pass. Kocór passt de bal met de wreef. Labrada speelt de bal door. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

52e minuut.
Runner is nu in balbezit. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Laybutt bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand onderschept slim de pass. Allemand schiet op doel. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Inworp. Despotovski met een snelle inworp. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Declercq geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Foster de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Declercq geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Aloisi trapt de bal weg van het doel. Staniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniewski passt de bal met de wreef. Allemand rent richting de bal. Allemand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:10

66e minuut.
Staniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staniewski geeft een lange en hoge pass. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:11

69e minuut.
Sampoerna passt de bal in één keer door. Allemand is nu in balbezit. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Cardozo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:12

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Despotovski de bal onder controle te krijgen. Declercq probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand schiet op doel. Cardozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Daar is Bajamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:13

73e minuut.
Staniewski geeft een hoge lob. Bajamonte kopt de bal weg. Klungelig pakt Labrada de bal. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand haalt uit met een fantastische trap. Cardozo bokst de bal weg. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:14

75e minuut.
Despotovski is nu in balbezit. Runner verovert de bal door een tackle van achteren. Runner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bajamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:15

79e minuut.
Allemand rent richting de bal. Allemand speelt de bal door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Cardozo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Cardozo met een harde bal richting middenveld. Sampoerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampoerna passt de bal met de wreef. Allemand rent richting de bal. Allemand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:16

86e minuut.
Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand met een sublieme pass. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte schiet op doel. Hutchinson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Axyphilite FC - Tom Fc 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Axyphilite FC 74%, Tom Fc 26%.
Axyphilite FC - Tom Fc 0:17