Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorlock the destroyer FC Ashby Town SC
424 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


18e minuut.
Klungelig pakt Seaman de bal. Emerton is nu in balbezit. Emerton met een sublieme pass. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorlock the destroyer FC - Ashby Town SC 1:0

25e minuut.
Newhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhill geeft een hoge lob. Gacker rent richting de bal. Lane onderschept slim de pass. Lane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Angelillo bokst de bal weg.

27e minuut.
Srhoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Srhoj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boon met de inworp. Moceanu geeft de bal voor. Brosque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Nwagazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nwagazi geeft de bal voor. Lane is nu in balbezit. Lane schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rocco de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 39%, Ashby Town SC 61%.
Gorlock the destroyer FC - Ashby Town SC 1:0

52e minuut.
Wörns geeft een hoge lob. Moceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moceanu speelt de bal door. Kirk rent richting de bal. Kirk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Moceanu heeft problemen om de bal te vangen. Srhoj verovert de bal door een tackle van achteren. Srhoj met een sublieme pass. Kirk rent richting de bal. Kirk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Nwagazi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wilkinson komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Moceanu met een sublieme pass. Klungelig pakt Kirk de bal. Wilkinson onderschept slim de pass. Emerton verovert de bal door een tackle van achteren. Emerton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
D`Audino geeft de bal voor. Wilkinson heeft problemen om de bal te vangen. Seaman rent richting de bal. Emerton verovert de bal door een tackle van achteren. Emerton geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Brosque trapt de bal weg van het doel. Austin kopt de bal weg. Klungelig pakt Bishop de bal. Kirk rent richting de bal. Kirk haalt uit met een fantastische trap. Brosque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Moceanu speelt de bal door. Klungelig pakt Emerton de bal. Emerton probeert naar een medespeler te passen. Moceanu rent richting de bal. Moceanu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Moceanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baser komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Austin rent richting de bal. Wörns onderschept slim de pass. Wörns speelt de bal door. Kirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kirk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Swain komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorlock the destroyer FC 19%, Ashby Town SC 81%.
Gorlock the destroyer FC - Ashby Town SC 1:0