Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victorious Secret District FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cotte geeft de bal voor. Hunold kopt de bal weg. Macallister heeft problemen om de bal te vangen. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Brock passt de bal zonder na te denken. Bothwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bothwell passt de bal met de wreef. Galekovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Galekovic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - District FC 0:1

19e minuut.
Bothwell is nu in balbezit. Bothwell geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Richardson de bal onder controle te krijgen. Galekovic rent richting de bal. Galekovic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Macallister rent richting de bal. Papalia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macallister. Papalia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Grover rent richting de bal. Grover passt de bal met de wreef. Yon bereikt de bal nog maar net als eerste. Galekovic rent richting de bal. Galekovic schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 56%, District FC 44%.
Victorious Secret - District FC 0:1

62e minuut.
Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Yon rent richting de bal. Clarke geeft de bal voor. Perosh bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Yon verovert de bal door een tackle van achteren. Galekovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Yon bereikt de bal nog maar net als eerste. Yon schiet op doel. Carr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Victorious Secret - District FC 0:2

89e minuut.
Lazaridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalia begaat een overtreding. Papalia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victorious Secret 65%, District FC 35%.
Victorious Secret - District FC 0:2