Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 11:30
  • Competitiewedstrijd: League III.01
  • Stadion: Tom Fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2410
Tom Fc Balotelli-Tubbies
Normal Tactiek 433
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
39 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 19.3
formidable Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Cardozo rent richting de bal. Cardozo geeft de bal voor. Osman kopt de bal weg. Crews bereikt de bal nog maar net als eerste. Crews schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Osman passt de bal in één keer door. Staniewski speelt de bal door. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Allemand probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bajamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardozo rent richting de bal. Bajamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 1:0

14e minuut.
Allemand passt de bal met de wreef. Daar is Bajamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemand is nu in balbezit. Allemand draait met de bal, schiet en ... O`Neill probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 2:0

17e minuut.
Sampoerna met de inworp. Labrada geeft de bal voor. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Malbašić probeert naar een medespeler te passen. Runner bereikt de bal nog maar net als eerste. Runner met een sublieme pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 3:0

20e minuut.
Lia met de inworp. Ngata bereikt de bal nog maar net als eerste. Runner speelt de bal door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... O`Neill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 4:0

22e minuut.
Crews speelt de bal door. Spencer is nu in balbezit. Bajamonte onderschept slim de pass. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 5:0

28e minuut.
Haliti is nu in balbezit. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand passt de bal in één keer door. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ngata rent richting de bal. Allemand rent richting de bal. Allemand speelt de bal door. Labrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Labrada geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 6:0

34e minuut.
Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ngata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Staniewski onderschept slim de pass. Staniewski geeft een hoge lob. Declercq probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Klungelig pakt Bingley de bal. Declercq is nu in balbezit. Declercq passt de bal met de wreef. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Malbašić probeert naar een medespeler te passen. Sampoerna is nu in balbezit. Sampoerna passt de bal zonder na te denken. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte haalt uit met een fantastische trap. O`Neill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Labrada probeert naar een medespeler te passen. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 7:0

44e minuut.
Osman rent richting de bal. Osman passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bajamonte de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... O`Neill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 30%, Balotelli-Tubbies 70%.
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 8:0

46e minuut.
Daar is Lia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand met een sublieme pass. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Cowman onderschept slim de pass. Cowman geeft een hoge lob. Inworp. Declercq zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allemand geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 9:0

52e minuut.
Sampoerna kopt de bal weg. Haliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand haalt uit met een fantastische trap. O`Neill probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Staniewski met een sublieme pass. Sampoerna rent richting de bal. Sampoerna probeert naar een medespeler te passen. Allemand rent richting de bal. Allemand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 10:0

68e minuut.
Staniewski rent richting de bal. Staniewski geeft een hoge lob. Haliti heeft problemen om de bal te vangen. Labrada is nu in balbezit. Labrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sampoerna speelt de bal door. Bajamonte rent richting de bal. Cardozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajamonte raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Allemand neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Runner kopt de bal weg. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemand passt de bal met de wreef. Bajamonte heeft problemen om de bal te vangen. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
O`Neill met een harde bal richting middenveld. Sampoerna speelt de bal door. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte schiet op doel. O`Neill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 11:0

75e minuut.
Spencer rent richting de bal. Bajamonte begaat een overtreding. Spencer raakt geblesseerd tijdens het duel. Ngata met een snel genomen vrije trap. Marut kopt de bal weg. Lia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lia schiet op doel. Huang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ngata rent richting de bal. Sampoerna onderschept slim de pass. Sampoerna geeft de bal voor. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. O`Neill met een harde bal richting middenveld. Ngata heeft problemen om de bal te vangen. Allemand rent richting de bal. Allemand haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sampoerna speelt de bal door. Allemand rent richting de bal. Allemand passt de bal met de wreef. Bajamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Allemand rent richting de bal. Allemand probeert naar een medespeler te passen. Bajamonte is nu in balbezit. Bajamonte draait met de bal, schiet en ... Cowman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Cardozo de bal onder controle te krijgen. Allemand bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajamonte rent richting de bal. Bajamonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 12:0

89e minuut.
Sampoerna speelt de bal door. Allemand rent richting de bal. Ngata rent richting de bal. Allemand verovert de bal door een tackle van achteren. Allemand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tom Fc 15%, Balotelli-Tubbies 85%.
Tom Fc - Balotelli-Tubbies 12:0