Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wollongong united Atriatum Tsunamis
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Tambouras rent richting de bal. Steele onderschept slim de pass. Steele passt de bal zonder na te denken. Hopkins is nu in balbezit. Hopkins geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Deeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeley geeft de bal voor. Brabham rent richting de bal. Tambouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambouras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Hind kopt de bal weg. Klungelig pakt McDermott de bal. McDermott passt de bal in één keer door. Black rent richting de bal. Black geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Tambouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabham rent richting de bal. Tambouras is nu in balbezit. Tambouras draait met de bal, schiet en ... Goodwin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Atriatum Tsunamis 0:1

44e minuut.
Hopkins raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sharpley komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Stuart speelt de bal door. McDermott is nu in balbezit. McDermott passt de bal zonder na te denken. Brabham heeft problemen om de bal te vangen. Brabham draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wollongong united 48%, Atriatum Tsunamis 52%.
wollongong united - Atriatum Tsunamis 0:1

48e minuut.
Stuart is nu in balbezit. Steele verovert de bal door een tackle van achteren. Steele passt de bal in één keer door. Sharpley rent richting de bal. Sharpley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wollongong united - Atriatum Tsunamis 1:1

51e minuut.
Laybutt geeft een lange en hoge pass. Berry kopt de bal weg. Klungelig pakt Stuart de bal. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Tambouras is nu in balbezit. Tambouras probeert naar een medespeler te passen. Brabham bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabham schiet op doel. Goodwin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gibson verovert de bal door een tackle van achteren. Gibson geeft de bal voor. Klungelig pakt Deeley de bal. Black bereikt de bal nog maar net als eerste. Black haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Atriatum Tsunamis 2:1

74e minuut.
Horsley speelt de bal door. Stuart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horsley met een sublieme pass. Renaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wollongong united - Atriatum Tsunamis 3:1

81e minuut.
Renaud rent richting de bal. Wright is nu in balbezit. Renaud verovert de bal door een tackle van achteren. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wollongong united 33%, Atriatum Tsunamis 67%.
wollongong united - Atriatum Tsunamis 3:1