Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Name Spectacular Glory
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Baser kopt de bal weg. Utting speelt de bal door. Grover bereikt de bal nog maar net als eerste. Klenkoski verovert de bal door een tackle van achteren. Klenkoski draait met de bal, schiet en ... Mason bokst de bal weg.

12e minuut.
Love passt de bal zonder na te denken. Fitzgerald geeft een hoge lob. Baser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chapman verovert de bal door een tackle van achteren. Lopez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baser. Lopez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dihm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Baser rent richting de bal. Baser passt de bal met de wreef. Love is nu in balbezit. Midtsian is nu in balbezit. Midtsian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Name - Spectacular Glory 1:0

20e minuut.
Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield geeft de bal voor. Love probeert de bal met de borst te controleren. Midtsian is nu in balbezit. Midtsian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Van Egmond rent richting de bal. Giannakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Egmond begaat een overtreding. Van Egmond krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Midtsian rent richting de bal. Walsh rent richting de bal. Midtsian verovert de bal door een tackle van achteren. Midtsian schiet op doel. Agius probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Mason met een harde bal richting middenveld. Love kopt de bal weg. Baird speelt de bal door. Midtsian bereikt de bal nog maar net als eerste. Midtsian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Baser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingdon is nu in balbezit. Kingdon passt de bal met de wreef. Klenkoski is nu in balbezit. Klenkoski schiet op doel. Mason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Name - Spectacular Glory 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Name 47%, Spectacular Glory 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Name - Spectacular Glory 1:1

54e minuut.
Baser raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pearce komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Midtsian passt de bal zonder na te denken. Pearce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kingdon. Pearce raakt geblesseerd tijdens het duel. Pearce zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Agius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Laybutt met een sublieme pass. Love is nu in balbezit. Love passt de bal met de wreef. Chapman is nu in balbezit. Chapman geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pearce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pearce probeert naar een medespeler te passen. Love met een sublieme pass. Midtsian bereikt de bal nog maar net als eerste. Midtsian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Name - Spectacular Glory 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Name 37%, Spectacular Glory 63%.
Team Name - Spectacular Glory 2:1