Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darwen FC East Keilor FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.2
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Viduka kopt de bal weg. Paulson rent richting de bal. Delgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paulson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

6e minuut.
Beltrame is nu in balbezit. Galan rent richting de bal. Beltrame rent richting de bal. Galan rent richting de bal. Galan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado geeft een hoge lob. Spicer rent richting de bal. Papalia is nu in balbezit. Papalia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bowen passt de bal in één keer door. Santalab met een sublieme pass. Papalia probeert naar een medespeler te passen. Spicer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darwen FC 58%, East Keilor FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Darwen FC - East Keilor FC 0:0

47e minuut.
Santalab passt de bal met de wreef. Papalia probeert naar een medespeler te passen. Querro bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicer verovert de bal door een tackle van achteren. Spicer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Nicole speelt de bal door. Ferguson bereikt de bal nog maar net als eerste. Spicer verovert de bal door een tackle van achteren. Papalia is nu in balbezit. Papalia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spicer rent richting de bal. Nicole bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicole passt de bal met de wreef. Papalia is nu in balbezit. Papalia schiet op doel. Houston probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Scarparaolo is nu in balbezit. Scarparaolo geeft een hoge lob. Spicer heeft problemen om de bal te vangen. Spicer schiet op doel. Houston werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Swain met een sublieme pass. Nicole bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santalab. Santalab krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Delgado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Danze komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Swain bereikt de bal nog maar net als eerste. Swain passt de bal in één keer door. Papalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalia schiet op doel. Houston probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darwen FC 71%, East Keilor FC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Darwen FC - East Keilor FC 0:0