Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Hammm Steel Lions
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Goodson onderschept slim de pass. Goodson probeert naar een medespeler te passen. Sandilands is nu in balbezit. Sandilands schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Moss onderschept slim de pass. Cardozo rent richting de bal. Cardozo passt de bal in één keer door. Sandilands bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandilands draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Hammm - Steel Lions 0:1

11e minuut.
Goodson onderschept slim de pass. Howard onderschept slim de pass. Howard met een sublieme pass. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Crawford draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Howard probeert de bal aan de voet te houden. Chan is nu in balbezit. Myers maakt een afschuwelijke overtreding. Myers krijgt een gele kaart. Chan raakt geblesseerd tijdens het duel. OConnor met een snel genomen vrije trap. Brownlie is nu in balbezit. Sandilands onderschept slim de pass. Sandilands schiet op doel. Paal!

32e minuut.
Osei-Tutu met een sublieme pass. Goodson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cardozo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Osei-Tutu geeft een lange en hoge pass. Moss kopt de bal weg. Klungelig pakt Pavlich de bal. Sandilands is nu in balbezit. Sandilands haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Hammm - Steel Lions 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Hammm 47%, Steel Lions 53%.
West Hammm - Steel Lions 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Goodson de bal. Goodson geeft de bal voor. Cardozo heeft problemen om de bal te vangen. Sandilands onderschept slim de pass. Sandilands haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
West Hammm - Steel Lions 0:3

52e minuut.
Djublic bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard is nu in balbezit. Howard probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Crawford de bal. Crawford schiet op doel. Walsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Chan rent richting de bal. Chan speelt de bal door. Popovic is nu in balbezit. Crawford verovert de bal door een tackle van achteren. Crawford draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
OConnor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munday met de inworp. Myers bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers schiet op doel. Walsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Myers passt de bal zonder na te denken. Franker rent richting de bal. Crawford is nu in balbezit. Crawford draait met de bal, schiet en ... Popovic probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Myers onderschept slim de pass. Crawford bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers is nu in balbezit. Myers haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert OConnor de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Hammm - Steel Lions 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Hammm 38%, Steel Lions 62%.
West Hammm - Steel Lions 1:3