Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WISLOKA 1908 DEBICA The Specials
nova1 Tactiek 352 Diamonds
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 55.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Komoda passt de bal met de wreef. Românaş probeert naar een medespeler te passen. Komoda geeft een lange en hoge pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Fenouillère probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - The Specials 1:0

6e minuut.
Zająkała trapt de bal weg van het doel. Românaş kopt de bal weg. Smith heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Fenouillère kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Komoda is nu in balbezit. Komoda speelt de bal door. Działo is nu in balbezit. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Fenouillère bokst de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Inworp. Yardley met de inworp. Amuado geeft een lange en hoge pass. Cardoso springt en kopt de bal. Fenouillère werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - The Specials 2:0

30e minuut.
Românaş geeft een hoge lob. Amuado rent richting de bal. Amuado geeft de bal voor. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - The Specials 3:0

34e minuut.
Kapuściński geeft een hoge lob. Äyräväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegun verovert de bal door een tackle van achteren. Biegun haalt uit met een fantastische trap. Zająkała probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Jelonkowski probeert naar een medespeler te passen. Românaş is nu in balbezit. Românaş probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISLOKA 1908 DEBICA 47%, The Specials 53%.
WISLOKA 1908 DEBICA - The Specials 3:0

46e minuut.
Boniecki geeft een hoge lob. Yardley rent richting de bal. Met opzet legt Simpson zijn tegenspeler op de grond. Simpson krijgt een gele kaart. Yardley raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Yardley kan niet meer verder spelen. Stjepanović komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Amuado met de inworp. Jelonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonkowski geeft de bal voor. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - The Specials 4:0

53e minuut.
Jelonkowski passt de bal met de wreef. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Truchan. Truchan krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kapuściński geeft de bal voor. Chávez rent richting de bal. Biegun maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Biegun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Biegun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fenouillère trapt de bal weg. Forrester kopt de bal weg. Klungelig pakt Simpson de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Grima is nu in balbezit. Grima passt de bal met de wreef. Amuado rent richting de bal. Amuado geeft de bal voor. Cardoso springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Amuado probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Äyräväinen de bal. Äyräväinen probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Românaş passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Fenouillère werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Fenouillère probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - The Specials 5:0

84e minuut.
Boniecki probeert naar een medespeler te passen. Pleavă is nu in balbezit. Pleavă speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WISLOKA 1908 DEBICA - The Specials 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WISLOKA 1908 DEBICA 41%, The Specials 59%.
WISLOKA 1908 DEBICA - The Specials 6:0