Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Quasar team Shankly`s Select
wing Tactiek 35223
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
66.5 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Clarkson verovert de bal door een tackle van achteren. MacLugash geeft een hoge lob. MacKechnie kopt de bal weg. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Perdigón probeert naar een medespeler te passen. Odhieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Odhieng probeert naar een medespeler te passen. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Shankly`s Select 1:0

14e minuut.
Herbski rent richting de bal. Herbski geeft de bal voor. Lajauskas kopt de bal weg. Odhieng geeft een lange en hoge pass. Michňa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Odhieng geeft een lange en hoge pass. Lee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michňa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Shankly`s Select 2:0

16e minuut.
Odhieng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guldahl komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Lee geeft een lange en hoge pass. MacLehose rent richting de bal. Fraser rent richting de bal. MacLehose rent richting de bal. MacLehose draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
MacDuff is nu in balbezit. MacDuff geeft een lange en hoge pass. MacMinn kopt de bal weg. MacLehose bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLehose schiet op doel. MacVanish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Lee is nu in balbezit. Lee geeft de bal voor. Klungelig pakt Herbski de bal. Herbski geeft een lange en hoge pass. Michňa kopt de bal weg. Angus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 41%, Shankly`s Select 59%.
Quasar team - Shankly`s Select 2:0

47e minuut.
Stvorić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muxammadov geeft een lange en hoge pass. Lajauskas rent richting de bal. Lajauskas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Perdigón passt de bal met de wreef. Guldahl heeft problemen om de bal te vangen. Guldahl passt de bal in één keer door. Lajauskas heeft problemen om de bal te vangen. Lajauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
MacKechnie passt de bal zonder na te denken. MacLehose is nu in balbezit. Andrew tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrew krijgt een gele kaart. MacLehose is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacLugash zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacKechnie is nu in balbezit. MacKechnie geeft een hoge lob. MacLehose springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
MacGorrie probeert naar een medespeler te passen. Waddell bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell passt de bal in één keer door. Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Fraser draait met de bal, schiet en ... MacVanish probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
MacKechnie probeert naar een medespeler te passen. Waddell is nu in balbezit. Waddell passt de bal zonder na te denken. Daar is MacLehose, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacLehose draait met de bal, schiet en ... MacVanish kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Herbski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacGorrie is nu in balbezit. Herbski verovert de bal door een tackle van achteren. Herbski geeft de bal voor. Lajauskas krijgt zijn hoofd ertegen. Angus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michňa is nu in balbezit. Michňa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Shankly`s Select 3:0

90e minuut.
Wilkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkinson geeft de bal voor. MacLehose is nu in balbezit. MacLehose schiet op doel. MacVanish werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Quasar team - Shankly`s Select 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Quasar team 37%, Shankly`s Select 63%.
Quasar team - Shankly`s Select 3:1