Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pookie pandas Brave Locomotive
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Gunn speelt de bal door. Cruikshank is nu in balbezit. Cruikshank passt de bal met de wreef. MacCaskill is nu in balbezit. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Wallace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bremner geeft een hoge lob. MacKieson kopt de bal weg. Fyfe is nu in balbezit. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bremner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bremner passt de bal met de wreef. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe onderschept slim de pass. Fyfe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
MacKieson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKieson passt de bal met de wreef. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wallace is nu in balbezit. Wallace met een sublieme pass. MacAulay rent richting de bal. Cruikshank onderschept slim de pass. Cruikshank draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pookie pandas - Brave Locomotive 0:1

28e minuut.
MacGugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacGugan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacKean met een snel genomen vrije trap. Cruikshank is nu in balbezit. Cruikshank schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Wallace met een snelle inworp. Bremner speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe onderschept slim de pass. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pookie pandas - Brave Locomotive 1:1

42e minuut.
Sutton probeert naar een medespeler te passen. Brewster is nu in balbezit. Brewster passt de bal met de wreef. MacCaskill rent richting de bal. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pookie pandas 49%, Brave Locomotive 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pookie pandas - Brave Locomotive 1:1

66e minuut.
MacKean geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wallace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bremner rent richting de bal. Bremner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McHewitt is nu in balbezit. McHewitt geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wallace zal de hoekschop nemen. Sinclair bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wallace neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Wallace zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bremner is nu in balbezit. Bremner geeft een lange en hoge pass. Fyfe rent richting de bal. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Aitcheson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gow komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fyfe is nu in balbezit. Bremner bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe onderschept slim de pass. Fyfe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pookie pandas 46%, Brave Locomotive 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pookie pandas - Brave Locomotive 1:1