Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Locomotive Pookie pandas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
weak Passen poor
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Brewster geeft een hoge lob. Aitcheson geeft een hoge lob. McHewitt probeert naar een medespeler te passen. Fyfe rent richting de bal. Fyfe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Aitcheson rent richting de bal. Aitcheson passt de bal in één keer door. Bremner rent richting de bal. Bremner met een sublieme pass. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Georgeson geeft de bal voor. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace passt de bal met de wreef. Bremner is nu in balbezit. Bremner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brewster verovert de bal door een tackle van achteren. Brewster geeft de bal voor. Massey heeft problemen om de bal te vangen. Massey haalt uit met een fantastische trap. MacCartney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Locomotive - Pookie pandas 1:0

28e minuut.
Aitcheson is nu in balbezit. Aitcheson met een sublieme pass. Selkirk speelt de bal door. Massey rent richting de bal. Massey schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Brewster de bal. Selkirk speelt de bal door. Massey is nu in balbezit. MacCaskill rent richting de bal. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Locomotive 45%, Pookie pandas 55%.
Brave Locomotive - Pookie pandas 1:0

55e minuut.
MacAulay geeft een lange en hoge pass. Inworp. McGarrincha met de inworp. MacCaskill is nu in balbezit. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
MacCaskill heeft problemen om de bal te vangen. Massey is nu in balbezit. MacCaskill rent richting de bal. Massey bereikt de bal nog maar net als eerste. Massey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Locomotive - Pookie pandas 2:0

70e minuut.
McHewitt geeft de bal voor. Maloney probeert de bal aan de voet te houden. Bremner is nu in balbezit. Daar is Bremner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bremner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Aitcheson verovert de bal door een tackle van achteren. Aitcheson passt de bal zonder na te denken. Georgeson speelt de bal door. Fyfe rent richting de bal. Fyfe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bremner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Huntly komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Selkirk rent richting de bal. Selkirk probeert naar een medespeler te passen. MacCaskill is nu in balbezit. Massey is nu in balbezit. Massey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
MacAulay geeft de bal voor. Inworp. McGarrincha met de inworp. MacCaskill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaskill geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Georgeson passt de bal in één keer door. Fyfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Fyfe speelt de bal door. Huntly heeft problemen om de bal te vangen. Huntly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Locomotive - Pookie pandas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Locomotive 56%, Pookie pandas 44%.
Brave Locomotive - Pookie pandas 2:1