Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mild Knights Golden Doves
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Thomson speelt de bal door. MacKinley is nu in balbezit. Wilkinson geeft een hoge lob. Deuchar rent richting de bal. Deuchar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Landers met een sublieme pass. Logan bereikt de bal nog maar net als eerste. Broon maakt een afschuwelijke overtreding. Broon krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Gunn onderschept slim de pass. Gunn geeft de bal voor. Wilkinson rent richting de bal. Ballach rent richting de bal. Ballach draait met de bal, schiet en ... Swanson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mild Knights 56%, Golden Doves 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mild Knights - Golden Doves 0:0

56e minuut.
MacCririe speelt de bal door. MacKinley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell begaat een overtreding. MacKinley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacCririe wilt de vrije trap nemen. Swanson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Daar is Archibald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archibald geeft de bal voor. Gunn rent richting de bal. Deuchar verovert de bal door een tackle van achteren. Deuchar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mild Knights - Golden Doves 1:0

61e minuut.
Deuchar rent richting de bal. Deuchar geeft de bal voor. Logan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacCrain rent richting de bal. MacCrain draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mild Knights - Golden Doves 2:0

81e minuut.
MacKinley is nu in balbezit. Ballach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKinley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballach is nu in balbezit. Ballach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Archibald bereikt de bal nog maar net als eerste. Archibald passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Douglas de bal. Ballach is nu in balbezit. Ballach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mild Knights 41%, Golden Doves 59%.
Mild Knights - Golden Doves 2:0