Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
True Parrots Suprising Crossbows
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon passt de bal zonder na te denken. MacFall kan de bal niet met de borst controleren. MacLergain bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLergain schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
MacArthur passt de bal in één keer door. Carson rent richting de bal. O`Neill begaat een overtreding. O`Neill krijgt een gele kaart. Carson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jameson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt O`Neill de bal. Airth rent richting de bal. Robertson verovert de bal door een tackle van achteren. MacLergain onderschept slim de pass. MacLergain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Airth speelt de bal door. MacLergain rent richting de bal. McNiven rent richting de bal. MacLergain onderschept slim de pass. MacLergain draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Airth rent richting de bal. Airth probeert naar een medespeler te passen. MacLergain rent richting de bal. MacLergain haalt uit met een fantastische trap. Connall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
MacFall heeft problemen om de bal te vangen. MacAngus rent richting de bal. MacAngus passt de bal in één keer door. McMillan bereikt de bal nog maar net als eerste. McMillan draait met de bal, schiet en ... Lamont verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
McNiven is nu in balbezit. McNiven geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacLergain de bal. MacLergain schiet op doel. McBride maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
True Parrots - Suprising Crossbows 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Parrots 59%, Suprising Crossbows 41%.
True Parrots - Suprising Crossbows 0:1

55e minuut.
Airth bereikt de bal nog maar net als eerste. Airth passt de bal met de wreef. Connall bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLergain is nu in balbezit. MacLergain schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt MacIlvain de bal. McMillan is nu in balbezit. McMillan draait met de bal, schiet en ... Lamont probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Connall geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGruder met een snelle inworp. Airth rent richting de bal. Airth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
MacArthur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McHewitt komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Carson kopt de bal weg. O`Neill rent richting de bal. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
True Parrots - Suprising Crossbows 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Parrots 37%, Suprising Crossbows 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
True Parrots - Suprising Crossbows 1:1