Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Goats Suprising Crossbows
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
MacAngus met een sublieme pass. Klungelig pakt McPlatini de bal. Gardner begaat een overtreding. Gardner krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Robertson met een sublieme pass. McLaughlin geeft de bal voor. MacAngus heeft problemen om de bal te vangen. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Suprising Crossbows 1:0

12e minuut.
Gardner probeert naar een medespeler te passen. White probeert naar een medespeler te passen. Lamont is nu in balbezit. MacLergain verovert de bal door een tackle van achteren. MacLergain haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
MacKinnon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKinnon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lamont de bal. MacKinnon is nu in balbezit. MacKinnon haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Gardner rent richting de bal. Gardner geeft een lange en hoge pass. Daar is MacIlvain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown rent richting de bal. Brown draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
MacKinnon rent richting de bal. Gardner onderschept slim de pass. Gardner passt de bal in één keer door. Brown is nu in balbezit. Brown schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Suprising Crossbows 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Goats 64%, Suprising Crossbows 36%.
Hot Goats - Suprising Crossbows 2:0

53e minuut.
McLaughlin probeert naar een medespeler te passen. MacFergus is nu in balbezit. MacFergus passt de bal met de wreef. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown draait met de bal, schiet en ... Lamont kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Airth rent richting de bal. Airth passt de bal in één keer door. MacLergain rent richting de bal. MacLergain haalt uit met een fantastische trap. Shaw probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Robertson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacKinnon rent richting de bal. MacKinnon geeft de bal voor. Airth rent richting de bal. Airth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Goats - Suprising Crossbows 2:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacGruder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Airth is nu in balbezit. Airth schiet op doel. MacLergain springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Klungelig pakt Clement de bal. Clement geeft de bal voor. MacIlvain is nu in balbezit. Gardner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Goats 47%, Suprising Crossbows 53%.
Hot Goats - Suprising Crossbows 2:1